![]() |
Arne Brimis: Entrecote med blåmuggost
Arne Brimi: På Vianvang serverar eg alltid god ost som ein viktig del av eit måltid. Blant mine favorittar er Gangstad sin Edel Blå.
http://www.ysteri.no/upload/biff8444.jpgEntrecote gratinert med Edel Blå - 4 stk. entrecote - Litt olje, salt og pepar - 4 rause skiver Edel Blå, à ca. 50 g Brun entrecoten i varm panne med olje. Krydre med salt og nymalt svart pepar. Vidaresteik entrecotane i ovn på 225 grader i 6-10 min. Ta kjøtet ut og la det kvile like lengje som det var steikt i ovn. Legg osteskivene på entrecotane og sett i ovn på grill til osten er gyllen. Server med smørstekt god sopp, steikt brokkoli eller andre gode grønnsaker. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no