![]() |
Hvor mye sukrin der det skal være ___g/dl sukker?
Hei! Holder på å skrive om noen oppskrifter til lavkarbo, og jeg lurer veldig på dette med å gjøre om mengden sukker til sukrin. Mener å ha lest et sted at sukrinen har 75% av søtningen som sukker har, men er litt usikker.
Lurer derfor på hvor mye sukrin jeg skal bruke ved: - 225 g sukker? - 3 dl sukker? Noen som har noen regnemåte på dette? Og bør jeg eventuelt bytte ut en liten del med natreen for å få nærmere smak til sukkeret som det står i denne tråden http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=45414? :-) Takker for alle svar! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no