![]() |
Aubergini
Lagde mosaka i dag, og auberginien var litt seig i skallet. Var godt altså. Men kan det være auberginien, eller noen flere som har opplevd det, evnt noen råd for å slippe det ? ;)
|
Sv: Aubergini
Har ikke opplevd det selv, men auberginer trenger en del "forarbeid" før de kan spises syns jeg...
Til feks mosaka gjør jeg som følgende: Skjærer auberginen i cm tykke skiver og legger de i et dørslag, strør en del salt over og lar de renne av seg i 30-50 min alt ettersom hvor god tid jeg har. Så skyller jeg de raskt i vann, for så å tørke de litt med kjøkkenpapir før jeg steker de godt i masse smør, salt og pepper. Mye jobb egentlig, men du verden så godt :D |
Sv: Aubergini
Takk for tipset!
Jeg prøvde å lage "chips" men de ble ikke sprø. Tror ikke jeg hadde de lenge nok salt. Hvor lang er mininumstiden egentlig?? |
Sv: Aubergini
Sitat:
"chips" av aubergini ? Det høres jo godt ut da :D Med en home made dipp ;) . Men er jo ikke så mye karber i satziki( nå hvordan det skrives) dippen ? 48 KH pr 100 gr, så er posen 22 gr. Er vel kanskje rundt 10 gr KH det da ? |
Sv: Aubergini
De heter aubergine. Med e tilsutt... ;)
|
Sv: Aubergini
Takk ;) Aubergine :)
|
Sv: Aubergini
Lettere å søke på da :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:39. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no