![]() |
Lavkarbomat når galleblæren er fjernet ..?
Er det noen som har fjernet gallebæren her inne? Må man ta noen forhåndsregler hvis man ønsker å leve lavkarbo ifht dette?
|
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet..?
Dersom du scroller helt nederst på siden her, ser du at du langt fra er alene om å ha fjernet denne totalt ubrukelige kroppsdelen!:p
Jeg har ikke noe problemer med fett, men store måltider og mye rå grønnsaker kan bli litt mye for min mage! Da får jeg litt knip og må finne det lille rommet med hjerte på døren litt fort, men det er ikke noe store greier. Begynn med lite fett og øk langsommere enn du ville gjort med galleblære, så går det nok helt fint. Og ja, mest kokte grønnsaker i hvert fall det første året!;) |
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet..?
Fikk fjernet galleblaeren for ni aar siden, og för, paa vanlig höykarbokost taalte jeg ikke for mye fett. Naa derimot, paa denne dietten som jeg har holdt paa med i snart 6 mnd, har jeg ingen problemer med fett i det hele tatt.
|
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet ..?
Jeg holder meg til sunt fett. Alt dette bacon styret og meierismøret blir for mye for meg. Da får jeg vondt og får diare. :p
|
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet ..?
Sitat:
Du er på et lavkarboforum, altså!;):):D |
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet ..?
Det er jo det som er sunt fett :p
|
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet ..?
Kan bare støtte opp om att Lavkarbo uten galleblære går helt fint :)
Vil vel faktisk si att har mindre "problemer" ifb med manglende galleblære etter att jeg begyndte med lavkarbo. Hadde spessielt problem med fløtegratinerte poteter tidligere feks. |
Sv: Lavkarbomat når galleblæren er fjernet ..?
Sitat:
Vel.... reagerer på alt det der gøsjet jeg. Men bruker jeg oljer går ting mye bedre. Sitter på do jeg hvis jeg skal spise alt det fettet som dere gjør:rolleyes:. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no