![]() |
Vet du hva dette er?
http://img.photobucket.com/albums/v3...sGF/godmat.jpg
Anyone? ;) jeg skal fortelle det litt lengre ned etterhvert om ingen gjetter riktig ;) |
Sv: Vet du hva dette er?
Kaviar?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Ektoplasma?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Jordbæris? :snill:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Jordbæris?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Hm....... hvis det hadde vert jordbæris så hadde de vel ikke pakka den i pappesker? Tror det er et lurespørsmål.
Mine B-12 vitaminer som jeg best. på iHerb er rosa. Kan det vere noe slikt? Hint, hint??? |
Sv: Vet du hva dette er?
Hm, likna på noko sukkerkliss. Sånn, skumgummisnop som berre er sukker?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Kan det være masse til disse trykkfaste isolasjonsplatene som brukes under fundament og slikt?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Karamell eller XXL skumgodt :D
|
Sv: Vet du hva dette er?
Det ser litt ut som softis med jordbærsmak! :stortsmil
Men jeg vil kanskje likevel gjette på at det er en form for malt kjøtt eller noe sånn ekkelt.. Men rett i pappesker? Nei kanskje ikke :p |
Sv: Vet du hva dette er?
Ikke MUK, vel?
|
Sv: Vet du hva dette er?
Polyestermasse som skal bli til rosa fleecedresser? :o
|
Sv: Vet du hva dette er?
Nå har jeg funnet ut av det, men siden jeg egentlig jukset så skal jeg ikke røpe det :p
|
Sv: Vet du hva dette er?
Resultatet av tarmskylling fra en som går på extrem høykarbomat???:eek:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Sitat:
Takke meg til nygrillet kylling fra varmdisken i butikken ;) |
Sv: Vet du hva dette er?
Kjenner jeg ble litt uvel :wacko:
|
Sv: Vet du hva dette er?
ÆÆÆsj! En stund til det blir nuggets på meg:p
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sikker på at det ikke er ektoplasma? :p
Jeg synes det er litt mye pes rundt MUK, jeg. Ok, kanskje ikke det mest delikate, men i gamle dager brukte man ALT på dyret, marg som tunge og tarmer og what not. Det er respekt for naturen. Nå skal liksom alt være pent og stilt etter en kresen gane. Jeg har ingenting i mot MUK, så lenge matvarer er merket med det. Synes pølser med MUK kan smake vel så godt som pølser av rent kjøtt. Da er det langt verre med all denne potet-, mais og soyadritten de sper ut med. Just my two cents. ;) |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Fikk servert nyrepai i England en gang for ca 15 år siden. Sliter fortsatt med tanken på at jeg spiste nyrer... |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
Jeg veit ikke hva som gir meg disse sperrene, men det er som en fobi på en måte. Folk har gitt meg mat de har sagt er noe annet og jeg har spist og det var godt. Men når de sier hva jeg egentlig har spist får jeg nesten angstanfall og er kvalm i ukesvis etterpå. |
Sv: Vet du hva dette er?
Jeg er oppvokst med slaktinga hjemme,
der alle deler av dyret ble brukt til noe :ja: Vil ikke si det var bare fordel å se på at blodpølsa ble til :o Men jeg spiser det meste, men har bare ikke lyst til at andre skal sitte og fortelle meg hvilken del av dyret jeg sitter og spiser på :o Og så er jeg veldig rar på det viset at kjøttet må i fryseren en tur først, jeg vil ikke ha kjøtt av nyslakta dyr :nei: Og som noen sa litt lenger opp her, vi vet ikke riktig alt de putter i annen mat heller, tror nok vi hadde mista lysta på div hadde vi sett prosessen det er igjennom først :ja: |
Sv: Vet du hva dette er?
Greit å kunne spise alt av dyret. Det er også greit at framstillingsmetodene og tilsetningene er kjent. Jeg spiser gjerne lever, hjerte, oksehale, svor og tunge - men jeg sliter mer med industrielt framstilte "matetterlikninger"...
Jeg ser på det som et varselsignal når maten trenger kunstig tilsatt smak - selv om jeg ser at det er en glidende overgang fra krydder. Uansett synes jeg mat bør merkes slik at enhver kan velge selv. |
Sv: Vet du hva dette er?
Mmm, gryte lagd på elghjerte lager jeg hver höst! Gött det :sikle:
Og er også oppvokst med at vi brukte "alt" på grisen. Värt med på å lage alt fra blodklubb til sylte. Sylte... Gleder meg til julesylta jeg :D |
Sv: Vet du hva dette er?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no