![]() |
Bacon og grønsaksgrateng med sellerirot.
Nydelig grateng :)
Sellerirota gjer gratengen fyldig og god. 2 pk kremfløte 300 gram sellerirot 300 gram bacon 3 fedd kvitløk - finhakkes 1 pk brokkoliblanding litt pepper Masse ost til topping Kok kremfløten ca 15-20 minutt åleine, for at den skal tjukne litt. Skrell og skjer sellerirota i skiver, som du igjen skjerer i mindre bitar. Kok sellerirota i fløten ca 20 minutt, til den er ganske mør. Ha kvitløken oppi samtidig med sellerirota. Krydre også med so masse pepper du vil ha. Baconet mitt var salt, so eg salta ikkje noke ekstra. Skjer bacon i små terningar, som du så sprøsteiker. Ha sellerirot/fløteblandinga i ei eldfast form. Bland så inn bacon og brokkoliblandinga. Ha over masse ost. Steik i ovnen på 225 grader, ca 30 minutt. Link med bilder :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no