Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Jeg har en oppskrift som er helt fantastisk. Den blir vanligvis laget ved å ha en paibunn helt opp til toppen av kantene i en paiform. Deretter tilsettes en hel boks (3dl) creme fraise og oppå der er en pakke kjøttdeig (400g) som så toppes med revet ost.
Som vi vet kan man ikke bruke en paibunn. Skal jeg prøve å "kutte ut" paibunnen og bare steke i ildfast form? Hva med å lage en "lavkarbo paibunn"? Noen som har noen andre forslag?:D |
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Denne bruker vi alltid når vi lager pai :)
God lavkarbo paibunn: 2 dl pofiber 2 ss fiberhusk 1 ts bakepulver 150 g rumstemperert smör 2 eggeplommer Bland de törre ingrediensene. Kna inn d myke smöret med fingrene (eller sleng allt i en foodprocessor hvis du har d). Arbeid inn eggeplommene. Klem ut deigen i en smurt paiform. Forstek 5min på 200 grader, midt i ovnen. |
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Etter noen mislykkede forsøk på bunn (vi går bare ikke sammen, satte nesten fyr på begge to), lager jeg nå pai uten bunn! Og det går helt fint siden det som binder innholdet sammen er jo eggeblandingen:D
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Jeg bruker denne paibunnen, og synes den blir veldig god :)
125 g smør 1 dl mandelmel 2 dl pofiber 1 egg Salt Ikke så veldig ulik life_tone sin :) |
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Takk for oppskriftene! Hadde akkurat tenkt at jeg trenger en paibunnoppskrift! og her var det to oppskrifter :)
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Denne fungerer kjempefint :D
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Jeg fant opp denne en gang, og den er veldig veldig veldig god. Ikkelavkarbere elsker den også. :D
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Jeg bruker denne oppskriften på paibunn, er ikke så glad i hverken konsistensen eller smaken av kokosmel. Denne synes jeg smaker nesten som vanlig paibunn!:)
3 dl mandelmel (jeg bruker skoldede, finmalte mandler) 0.5 dl sesamfrø 1 ss fiberhusk 1 ts salt 50 g smør 1 egg Kvern sesamfrøene med stavmikser eller lignende, og bland med mandelmel og fiberhusk. Ha i resten og bland til en deig. Klem ut i en paiform, la stå i kjøleskapet i en halvtime. Forstek skallet på 200 grader i 8 min. |
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Skal paibunn virkelig være så smuldrete at det nesten ikke går an å ta i den? Eller bør den holde litt sammen? Brukte flere av disse oppskrifte her i tråden med samme resultat. Smuldrer ifra... Likte oppskrifta Ziltoidia lagt inn her, smakte veldig godt, men jeg brukte ikke glutenmel. Kanskje det er den som skulle holde alt sammen?
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?
Jeg har brukt denne paideigen fra 56kilo.se:
"Pajdeg: 3 dl mandelmjöl 0,5 dl skalade sesamfrön 40 gram smör 1 msk fiberhusk 1 tsk salt 1 ägg Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer/blender – lägg i resterande ingredienser och kör till en deg. Lägg degen att vila i kylskåp ca 30 min – 1 timme Tryck ut i form (jag har en 20 cm form med löstagbar botten), det kan kräva lite tålamod, men går! Använd smörkniv för att platta ut det sista. Förgrädda skalet i 8-10 minuter i 175 grader." Men jeg lager 1.5 porsjon til en 24 cm springform. Den passer hvertfall veldig godt til tacopaien fra samme nettsted, hvor det er mye smak i fyllet :) EDIT: Ser jeg la ut nesten samme oppskrift som Becky. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:24. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no