![]() |
Kyllinglår uten skinn?
Er det noen som vet næringsinnhold (karbohydrater, fett og gjerne kcal og proteiner) i kyllinglår uten skinn?
Jeg vet at det ideelt sett hadde vært bedre å spise skinnet, men jeg har en rar greie med akkurat det, så jeg passer heller på å få i meg fett ved siden av, og gjennom resten av dagen, men jeg finner bare næringsinnhold i kyllinglår med skinnet på... Noen som tilfeldigvis hadde kunnet hjelpe meg med det? |
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Sitat:
|
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Ja, ikke sant! Du forstår! :)
Jeg vet jo realistisk sett at det er dyr jeg spiser, men sliter litt med det, og det blir litt for konkret med det nuppete skinnet... Jobber med meg selv, men akkurat der sitter det litt for langt inne. |
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Google er min bewste venn!
Kylling uten skinn! |
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Sitat:
|
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Sitat:
Var helst det som var poenget, at det er så utrolig lett å finne ut sånt selv! Det er stort sett bare å google! Virker i hvert fall som regel mye bedre enn noen av linkene mine!:p;):D Rart, da! Får opp siden når jeg googler, men ikke vha linken! Vel, vel, sånn er livet! ;) |
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Sitat:
|
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Ikke kan jeg lese korrektur i dag heller, ser jeg! :o
Noen dager blir alt jeg skriver feil, liksom!:p Godt du forstår meg likevel!:love: |
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Sitat:
|
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Var på et kurs som Line Holdal (lilalife) hadde i vinter. Hun sa at særlig vi kvinner burde spise skinnet på kyllingen. Problemet er at jeg ikke husker hvorfor vi burde spise det. Noterte det ikke, heller.
Selv har jeg det også litt sånn at jeg ikke klarer å spise skinnet. Når kyllingen er grilla, er det som regel krydra med grillkrydder, som inneholder bl.a. smaksforsterkere. Det er én av grunnene til at jeg spiser skinnet. Den andre er den dere har nevnt, at litt av fjøra sitter igjen. Det kan gå greit om skinnet er litt sprøtt (vel å merke hvis det ikke er spor av fjør), men hvis skinnet er mykt syns jeg det er litt uappetittlig. |
Sv: Kyllinglår uten skinn?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:32. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no