Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Saus til wok? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=48271)

Lulla84 30-09-11 14:55

Saus til wok?
 
Noen som har noen gode oppskrifter ? Enkelt saus jeg kan ha over en evnt wok :)

Kitt 30-09-11 15:03

Sv: saus til wok
 
Denne er god til wok, da!

Woksaus


Mer woksaus

Imse 30-09-11 15:42

Sv: Saus til wok?
 
Jeg synes det er kjempegodt med saus av kokosmelk og rød curry pasta jevnet med johannnesbrødkjernemel. Gjerne litt peanøttsmør også, gir en veldig god smak.

Lulla84 02-10-11 10:11

Sv: Saus til wok?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Imse (Innlegg 1219523)
Jeg synes det er kjempegodt med saus av kokosmelk og rød curry pasta jevnet med johannnesbrødkjernemel. Gjerne litt peanøttsmør også, gir en veldig god smak.

Hørtes godt ut, hvilken peanøttsmør bruker du da ? Er ikke slikt stappa med sukker?

Señora 02-10-11 10:17

Sv: Saus til wok?
 
Buljong, ingefær (raspet), soyasaus blandet sammen er godt. Jevnes med Jbkm.

Kitt 02-10-11 11:06

Sv: Saus til wok?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Lulla84 (Innlegg 1220480)
Hørtes godt ut, hvilken peanøttsmør bruker du da ? Er ikke slikt stappa med sukker?

Ikke i det hele tatt, faktisk! Pluss at de har peanuttsmør på helsekosten med bare peanutter, ikke noe annet! Eller du kan kjøre en neve peanutter med bittelitt rapsolje i stavmikseren og lage din egen variant!:)

Jeg må innrømme at jeg bruker Bali Kitchens Satay Sauce. Masse karber, men jeg har en flaske på 200ml i over et år, så jeg tror liksom ikke det er sååååå farlig. Koker opp litt fløte og tilsetter peanuttsausen og litt nøytral smøreost! :sikle:

Imse 02-10-11 11:07

Sv: Saus til wok?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Lulla84 (Innlegg 1220480)
Hørtes godt ut, hvilken peanøttsmør bruker du da ? Er ikke slikt stappa med sukker?

Nei, såklart ikke med sukker. Jeg lager selv, det er busenkelt: 1 pose salt peanøtter hives i foddprosessor med knivinnsats. Spe på forsiktig med kaldpresset rapsolje, men vær forsiktig med oljen, plutselig blir det for mye.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:40.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no