![]() |
Brune mel
Etter 8 dager på lavkarbo og 1,5 kilo mindre har jeg fått blod på tann. Lurte på om det blir bra å brune soyaprotein i margarin? Blir det bra resultat ut av det? Noen som vet?
|
Sv: Brune mel
Hvorfor vil du bruke margarin i stede for smør?
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44446 |
Sv: Brune mel
Mente selvfølgelig smør:o
|
Sv: Brune mel
Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:
|
Sv: Brune mel
Sitat:
|
Sv: Brune mel
Sitat:
|
Sv: Brune mel
Har du forsøkt med johannesbrødkjernemel?
|
Sv: Brune mel
Det er til brun saus ja, er litt fersk i dette her. Men kan johannesbrødkjernemel brukes? Hadde vært litt ålright med ett alternativ til eggeplommer, for tåler egg litt dårlig.
|
Sv: Brune mel
Har du tittet i denne tråden?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:42. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no