Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Brune mel (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=48318)

aventurine 02-10-11 07:58

Brune mel
 
Etter 8 dager på lavkarbo og 1,5 kilo mindre har jeg fått blod på tann. Lurte på om det blir bra å brune soyaprotein i margarin? Blir det bra resultat ut av det? Noen som vet?

kamp 02-10-11 09:00

Sv: Brune mel
 
Hvorfor vil du bruke margarin i stede for smør?
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44446

aventurine 02-10-11 11:19

Sv: Brune mel
 
Mente selvfølgelig smør:o

Kitt 02-10-11 12:21

Sv: Brune mel
 
Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:

frøken 02-10-11 12:51

Sv: Brune mel
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Kitt (Innlegg 1220546)
Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:

til brun saus sikkert:)

Kitt 02-10-11 12:54

Sv: Brune mel
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av frøken (Innlegg 1220561)
til brun saus sikkert:)

Med soyaproteiner? Trokke det, gitt!:eek:

Muff-muff 02-10-11 13:11

Sv: Brune mel
 
Har du forsøkt med johannesbrødkjernemel?

aventurine 02-10-11 17:30

Sv: Brune mel
 
Det er til brun saus ja, er litt fersk i dette her. Men kan johannesbrødkjernemel brukes? Hadde vært litt ålright med ett alternativ til eggeplommer, for tåler egg litt dårlig.

Kitt 02-10-11 17:33

Sv: Brune mel
 
Har du tittet i denne tråden?


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:42.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no