![]() |
Husk å se på Puls
Grotingeling skal være med
|
Sv: Husk og se på puls
Om lavkarbo eller hva? Uansett spennende!
|
Sv: Husk og se på puls
Lavkarbo og sukkeravhengighet :ja:
19.45 på Nrk 1 |
Sv: Husk og se på puls
ja lavkarbo tror det er snakk om søtsug
|
Sv: Husk og se på puls
Har satt på tv og nrk!
|
Sv: Husk og se på puls
Må sjå den på nett jeg... sambo ser "gøy på landet".... ;)
|
Sv: Husk og se på puls
:heia: Grotingeling. Var godt å se/høre om hvordan hun opplevde søtsug, og at vi er flere som har holdt på med smugspising og isolert oss... Kjempebra gjort, Gro! :)
|
Sv: Husk og se på puls
Det er flere som spiser i smug ja... Jeg har til og med sendt mannen inn på butikken i mine verste nedeperioder, for jeg tør ikke gå inn å kjøpe selv, men jeg er helt på gråten etter sjokolade og får helt sammenbrudd av å ikke få sjokolade.
Lavkarbo gjorde overgangen fra masse sukker til ikke noe temmelig lett faktisk, kanskje fordi jeg faktisk ble mett? Ellers lurer jeg veldig på om Grotingeling kunne fortelle meg hvilken oppskrift hun brukte på pizzabunnen. Den så ut til å være fast. |
Sv: Husk og se på puls
Sitat:
|
Sv: Husk og se på puls
Så seriøst stolt over dæ Gro!!! :D
Og del gjerne pizzabunnoppskriften ja, det så godt ut! ;) |
Sv: Husk og se på puls
Spennende! Dette må jeg se på nett-tv, eller kommer det i reprise en av dagene?
|
Sv: Husk og se på puls
|
Sv: Husk og se på puls
For ei flott dame Gro er! Jeg ble sur hver gang de svitsja over til noe annet i programmet, og letta når de sa "og nå tilbake til Gro"...
|
Sv: Husk og se på puls
Sitat:
|
Sv: Husk og se på puls
Sitat:
|
Sv: Husk å se på Puls
Ligger også på nrk.no - på nett-tv.
Akkurat sett programmet, og enig i at Gro er ei flott dame! Artig at de tok med Stevia i testen, og enig i at den er litt bitter i smaken. Jeg liker best flytende stevia - enten ren, med sitron eller peppermynte :) |
Sv: Husk å se på Puls
Ang. det med søtstoffene, jeg tror de brukte for mye av de. Jeg bruker i allefall langt mindre av de. Det som gir mest bismak synes jeg er type canderel og sukrin. Sukrin iser og gir en grusom ettersmak lenge..
Jeg synes stevia og splenda er best, i små, små mengder. Men søter mn like mye som sukker, da blir det nok rare ettersmaker uansett. |
Sv: Husk å se på Puls
jeg syns sukrinen er good jeg...smakt splenda før og det var ikke godt
|
Sv: Husk og se på puls
Sitat:
|
Sv: Husk å se på Puls
Hei folkens, så herlig at dere likte programmet - og takk for alle komplimentene :klem: :suss:
Deler gjerne pizzabunn-oppskriften, spesielt siden jeg har "rappet" den her fra forumet ;) Tar utgangspunkt i oppskriften Brød til snitter og andre smørbrød, men steker bare i 10-12 minutter før jeg tar bunnen ut og har på tomatsaus, fyll og ost etter ønske. Skrur opp varmen til 200grader og steker videre i nye 10-12 minutter til osten er smeltet/stekt etter ønske :sikle: |
Sv: Husk å se på Puls
Sitat:
:klem: |
Sv: Husk å se på Puls
Sitat:
|
Sv: Husk å se på Puls
Sitat:
Jeg siklet også på den pizzaen du tok ut av ovnen:D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:38. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no