![]() |
Squash med asparges og laks (bilde)
Flere bilder i bloggen
I en tilbudsavis fant jeg for en tid siden en oppskrift som jeg har gjort noen små endringer på og fått den mer lavkarbo vennlig. Orginalen var med pasta, men den byttet jeg ut med squash Til 2 porsjoner brukes følgende 1 stor squash 1/2 bunt asparges 200 gram skinn og benfri laks- eller ørretfilet 1dl kremfløte 1 vårløk 100 gram kremost naturell Skrell squashen og skjær rundt den med ostehøvel til du kommer inn til kjernen. Du har nå fine brede squashskiver. Stek disse i smør i en panne. Del fisken i terninger og la de trekke i vann til den såvidt er kokt Del aspargesen i cm tykke skiver. Gi aspargesbitene et oppkok i vann. Kok opp fløten og ha i asparges, finsnittet vårløk og kremosten. La osten smelte sammen med fløten. Ha i squashen og rør forsiktig inn fisken. Smak til med nykvernet pepper og litt salt. Gi gjerne et dryss med urter over. Jeg hadde bare gressløk og persille denne dagen så brukte det. Spennede smak på sausen og skikkelig snadder fiskerett. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no