![]() |
Dip med blåmuggost og valnøttkjerner og eggerøre med blåmuggost
Lagde denne i dag:
100-150 g godt smuldret blåmuggost 1 boks rømme 1 dl grovhakkede valnøttkjerner salt pepper ev litt søtt Bland sammen!! Godt som dip til grønnsaker og stekt kjøtt. :sikle: ------ Jeg lagde også eggerøre av 5 egg og en stor klatt smør som sakte varmes opp i en kasserolle (ala Gordon Ramsey). Da røra begynte tykne skulle jeg ha rømme oppi, men hadde glemt at jeg hadde all rømmen i dippen overfor. Jeg tok likavel en god klatt rømme MED blåmuggost oppi kasserollen med røra og blandet godt sammen. Det ble nyyyydelig smak! Perfekt til spekemat!!!! :sikle: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no