![]() |
Kruskakli?
Bare lurer. Jeg spiser naturell youghurt eller skummet kulturmelk med kruskakli til de fleste måltider i løpet av dagen...(grovbrød med pålegg på jobb og en porsjon middag utenom) er dette greie karbohydrater? forstår det slik at noen karbohydrater er greie å spise, men det er sukker og fint-mel som er fy-fy???Jeg har ikke lest noen av Lindbergs bøker, så jeg vet kanskje ikke helt hva jeg snakker om, og er derfor takknemlig for svar.
|
Kruskakli er vel ettersom jeg vet bare fiber, så det er ikke slemme karber i det hele tatt. Det finnes slemmere karbohydrater enn det ja. :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:16. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no