![]() |
Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Lag paibunn etter oppskriften du finner her
1 pakke bacon 4 store champignon 1 liten løk 1 chili 2 fedd hvitløk Hvit ost Blåmuggost - cirka en halv (for eksempel Norzola) Noen cherrytomater 1 egg 1,5 dl fløte Eventuelt krydder Start med å steke baconet til det er nesten sprøtt, og legg dette på litt tørkepapir. Stek champignonen (jeg stekte det i baconfettet) sammen med hvitløk og chili. Når det er ferdigstekt så legg det på paibunnet. Fordel løk og bacon over. Strø over ost, og fordel cherrytomater delt i 2 eller 4 over. Tilslutt legger du biter av blåmuggost på toppen. Tilslutt så blander du egg, fløte, og det krydderet du måtte ha lyst på. Jeg nøyde meg med litt pepper for blåmuggost, chili, og hvitløk har nok smak syns jeg :) Hvis du nå sitter og tenker at "hmmm.. kanskje jeg skal prøve den oppskriften her" - GJØR DET! Du kommer ikke til å angre! :) http://4.bp.blogspot.com/-u5uaJ33xm9...0/IMG_6510.JPG |
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Men hvordan lagde du paibunn???
|
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Sitat:
|
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Kan du sende meg linken evt oppskriften på paibunnen? :o
|
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Linken til pabunnen fungerer ikke lenger. Kan du legge ut oppskriften?
|
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Sitat:
Paien: http://mariesmatmisjon.blogspot.com/...lamuggost.html |
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Det er fint om du legger selve oppskrifta på paibunnen i hovedinnlegget ditt :) Gjerne ha link i tillegg.
Da slipper man å "miste" oppskrifter her inne i oppskriftforumet. Gerd Moderator |
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Paibunnen
2 egg 0,5 dl kremfløte 1 ss smør Sett ovnen på 220 grader i varmluft, eller 225 grader over - og undervarme. Legg spiseskjeen med smør i paiformen, og smelt i ovnen. Bland egg og kremfløte før du heller den oppi paiformen. Rør rundt. Sett i ovnen i cirka 8 - 10 minutter til overflaten er tørr og har fått farge. Ta ut og la den kjøle seg ned mens du fikser fyllet. |
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Det ER faktisk ikke det jeg forventer av en paibunn.
Jeg vil ha paibunngreie ikke kakebunn. Jeg vet det finnes mange gode paibunner på lavkarbo, det er bare å sjekke! |
Sv: Pai med bacon og blåmuggost (bilder) - den beste lavkarbopaien noen gang!
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:27. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no