Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   God pizzabunn? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=49073)

kitekatt 31-10-11 16:36

God pizzabunn?
 
Prøvde på lørdag en jeg kjøpte på helsekosten...Pizza ala Adamo. Den var GRUUUUSOM!!! Jeg klarte ikke spise den og spiste bare fyllet. Skikkelig nedtur. Den var så tørr og fæl at den sugde til og med fukten ut av fyllet! Så den er ikke aktuell igjen.

Har noen gode oppskrifter? Og går det an å lage de på forhånd, halvsteke de og ha i fryseren, slik at man bare kan slenge på fyll når man skal ha pizzaen? Litt mindre prosjekt da :)

Trenger sårt tips, da jeg er veldig glad i pizza i helgene! :)

langaard 31-10-11 18:30

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av kitekatt (Innlegg 1242532)
Prøvde på lørdag en jeg kjøpte på helsekosten...Pizza ala Adamo. Den var GRUUUUSOM!!! Jeg klarte ikke spise den og spiste bare fyllet. Skikkelig nedtur. Den var så tørr og fæl at den sugde til og med fukten ut av fyllet! Så den er ikke aktuell igjen.

Har noen gode oppskrifter? Og går det an å lage de på forhånd, halvsteke de og ha i fryseren, slik at man bare kan slenge på fyll når man skal ha pizzaen? Litt mindre prosjekt da :)

Trenger sårt tips, da jeg er veldig glad i pizza i helgene! :)

Jeg har mange mislykka forsøk på god pizzabunn!!Nå bestiller jeg en pizzamix fra lavkarbohuset.no , den er kjempegod:)

Charlott 31-10-11 18:35

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av langaard (Innlegg 1242614)
Jeg har mange mislykka forsøk på god pizzabunn!!Nå bestiller jeg en pizzamix fra lavkarbohuset.no , den er kjempegod:)

Er ikke det den Adamo-saken?

Dietta 31-10-11 18:37

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Charlott (Innlegg 1242617)
Er ikke det den Adamo-saken?

Yepp ;)

langaard 31-10-11 18:37

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Charlott (Innlegg 1242617)
Er ikke det den Adamo-saken?

Ja:)

Charlott 31-10-11 18:41

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av langaard (Innlegg 1242619)
Ja:)

Da var det den ts syntes var grusom :p

langaard 31-10-11 18:59

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Charlott (Innlegg 1242621)
Da var det den ts syntes var grusom :p

Den er iallefall ikke tørr! :)

kitekatt 31-10-11 21:50

Sv: God pizzabunn?
 
hm? Den var jo som å spise en skosåle! trakk ut all fuktigheten fra fyllet og. Har jeg gjort noe galt? Blandet med olje, gjær og vann, smurte den ut på bakeplate (hadde ikke bakepapir så måtte ta den på smurt plate, måtte på en måte spikkes av hehe), la på fyll, lot stå i 25 min, stekte så i 25 min. Akkurat slik det stod på pakken. Kanskje jeg gjorde noe galt da?

schnupse 31-10-11 23:36

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av kitekatt (Innlegg 1242532)
Prøvde på lørdag en jeg kjøpte på helsekosten...Pizza ala Adamo. Den var GRUUUUSOM!!! Jeg klarte ikke spise den og spiste bare fyllet. Skikkelig nedtur. Den var så tørr og fæl at den sugde til og med fukten ut av fyllet! Så den er ikke aktuell igjen.

Har noen gode oppskrifter? Og går det an å lage de på forhånd, halvsteke de og ha i fryseren, slik at man bare kan slenge på fyll når man skal ha pizzaen? Litt mindre prosjekt da :)

Trenger sårt tips, da jeg er veldig glad i pizza i helgene! :)

hei!
jeg bruker
2 store egg
1ss olje
1dl vann
1ts oregano
1/2ts salt
2dl soyaprotein
1ts bakepulver

visp egg,olje, vann, oregano og salt til jevn røre.
rør inn soyaprotein.tilsett bakepulver til slutt.
fordel utover bakepapir. midt i ovnen 220 grader 7min, bunnen skal være halvstekt slik at den bærer fyllet.

smgj 01-11-11 08:53

Sv: God pizzabunn?
 
Laget pizzafyll på stekte aubergineskiver jeg. Smakte godt gjorde det også... og en ny måte å spise grønnsaker på.

Chamomilla 01-11-11 09:04

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av smgj (Innlegg 1242953)
Laget pizzafyll på stekte aubergineskiver jeg. Smakte godt gjorde det også... og en ny måte å spise grønnsaker på.

Kanskje det var en ide... Jeg har prøvd med squash-skiver en gang også. Helt ok, men jeg synes fortsatt det smaker best med vanlig tynn tynn pizzabunn (dessverre). Har ikke prøvd kjøpebunnene ala lavkarbo. Jeg har også lagd med skiver av Kavli-ost som stekes på forhånd. Det er også helt ok, men det blir for mye ost for meg og jeg føler meg ikke tilfreds mett av det.

Carisma 01-11-11 15:06

Sv: God pizzabunn?
 
Den beste lavkarbopizzaen er Gerds Pizza uten bunn. :ja:
Hvorfor spise det tørre kjipe greiene under om man kan maule fyll?

frøken 01-11-11 16:57

Sv: God pizzabunn?
 
Her er min bunn, kjempegod, og du kan holde i den som en vanlig pizza.


Kjempegod pizzabunn

4 egg
7 ss kremfløte
2-3 never ost
1 ts bakepulver
3 ss olje
Litt salt
4 ss mandelmel
2 ss glutenmel
2 ts fiberhusk
et par ss kremost med urter/krydder.
Oregano, timian eller annet urtekrydder.

Pisk egg lett, ha i resten.
La røra svelle litt.
Smør utover bakepapir, steik på 200 grader i 15. min.
Ha på fyll og ost, steik vidare i 10-15 min. Pass på at ikke fyllet er for mye væske i, bunnen blir mer vassen da.

Denne er kjempegod, Smakte vanleg pizza.

kitekatt 03-11-11 22:10

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av frøken (Innlegg 1243269)
Her er min bunn, kjempegod, og du kan holde i den som en vanlig pizza.


Kjempegod pizzabunn

4 egg
7 ss kremfløte
2-3 never ost
1 ts bakepulver
3 ss olje
Litt salt
4 ss mandelmel
2 ss glutenmel
2 ts fiberhusk
et par ss kremost med urter/krydder.
Oregano, timian eller annet urtekrydder.

Pisk egg lett, ha i resten.
La røra svelle litt.
Smør utover bakepapir, steik på 200 grader i 15. min.
Ha på fyll og ost, steik vidare i 10-15 min. Pass på at ikke fyllet er for mye væske i, bunnen blir mer vassen da.

Denne er kjempegod, Smakte vanleg pizza.

Denne så interessant ut...Vet du hvor mange karbohydrater det blir i denne?

frøken 04-11-11 22:10

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av kitekatt (Innlegg 1244835)
Denne så interessant ut...Vet du hvor mange karbohydrater det blir i denne?

Har ikke regnet på det, men det kan ikke være så mye? Blir en ganske stor pizza som nesten dekker langpanna.

Stella 03-12-11 20:45

Sv: God pizzabunn?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av frøken (Innlegg 1243269)
Her er min bunn, kjempegod, og du kan holde i den som en vanlig pizza.


Kjempegod pizzabunn

4 egg
7 ss kremfløte
2-3 never ost
1 ts bakepulver
3 ss olje
Litt salt
4 ss mandelmel
2 ss glutenmel
2 ts fiberhusk
et par ss kremost med urter/krydder.
Oregano, timian eller annet urtekrydder.

Pisk egg lett, ha i resten.
La røra svelle litt.
Smør utover bakepapir, steik på 200 grader i 15. min.
Ha på fyll og ost, steik vidare i 10-15 min. Pass på at ikke fyllet er for mye væske i, bunnen blir mer vassen da.

Denne er kjempegod, Smakte vanleg pizza.

Har lagt denne to ganger nå. Kjempegod!

sylwester 04-12-11 01:31

Sv: God pizzabunn?
 
Siste jeg lagde pizza brukte jeg Imse sin pizzabunn redigert til langpannestørrelse.
Jeg fulgte oppskriften helt bortsett fra at jeg i tillegg l la til 2ss provencekrydder og 1ss pagrasan/parmesan.
Den er den beste pizzabunnen jeg har prøvd så langt.

Jeg har forsøkt Sqaushbunnen (som jeg ikke ble så fornøyd med) samt en bunn basert på linfrø som passer bedre til hverdags.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:59.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no