![]() |
God pizzabunn?
Prøvde på lørdag en jeg kjøpte på helsekosten...Pizza ala Adamo. Den var GRUUUUSOM!!! Jeg klarte ikke spise den og spiste bare fyllet. Skikkelig nedtur. Den var så tørr og fæl at den sugde til og med fukten ut av fyllet! Så den er ikke aktuell igjen.
Har noen gode oppskrifter? Og går det an å lage de på forhånd, halvsteke de og ha i fryseren, slik at man bare kan slenge på fyll når man skal ha pizzaen? Litt mindre prosjekt da :) Trenger sårt tips, da jeg er veldig glad i pizza i helgene! :) |
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
hm? Den var jo som å spise en skosåle! trakk ut all fuktigheten fra fyllet og. Har jeg gjort noe galt? Blandet med olje, gjær og vann, smurte den ut på bakeplate (hadde ikke bakepapir så måtte ta den på smurt plate, måtte på en måte spikkes av hehe), la på fyll, lot stå i 25 min, stekte så i 25 min. Akkurat slik det stod på pakken. Kanskje jeg gjorde noe galt da?
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
jeg bruker 2 store egg 1ss olje 1dl vann 1ts oregano 1/2ts salt 2dl soyaprotein 1ts bakepulver visp egg,olje, vann, oregano og salt til jevn røre. rør inn soyaprotein.tilsett bakepulver til slutt. fordel utover bakepapir. midt i ovnen 220 grader 7min, bunnen skal være halvstekt slik at den bærer fyllet. |
Sv: God pizzabunn?
Laget pizzafyll på stekte aubergineskiver jeg. Smakte godt gjorde det også... og en ny måte å spise grønnsaker på.
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Den beste lavkarbopizzaen er Gerds Pizza uten bunn. :ja:
Hvorfor spise det tørre kjipe greiene under om man kan maule fyll? |
Sv: God pizzabunn?
Her er min bunn, kjempegod, og du kan holde i den som en vanlig pizza.
Kjempegod pizzabunn 4 egg 7 ss kremfløte 2-3 never ost 1 ts bakepulver 3 ss olje Litt salt 4 ss mandelmel 2 ss glutenmel 2 ts fiberhusk et par ss kremost med urter/krydder. Oregano, timian eller annet urtekrydder. Pisk egg lett, ha i resten. La røra svelle litt. Smør utover bakepapir, steik på 200 grader i 15. min. Ha på fyll og ost, steik vidare i 10-15 min. Pass på at ikke fyllet er for mye væske i, bunnen blir mer vassen da. Denne er kjempegod, Smakte vanleg pizza. |
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Sitat:
|
Sv: God pizzabunn?
Siste jeg lagde pizza brukte jeg Imse sin pizzabunn redigert til langpannestørrelse.
Jeg fulgte oppskriften helt bortsett fra at jeg i tillegg l la til 2ss provencekrydder og 1ss pagrasan/parmesan. Den er den beste pizzabunnen jeg har prøvd så langt. Jeg har forsøkt Sqaushbunnen (som jeg ikke ble så fornøyd med) samt en bunn basert på linfrø som passer bedre til hverdags. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no