![]() |
Ovnsbakt campinjong
(Ehh..skriver det sånn?..)
Har akkurat lagd noe helt forferdeilg godt til middag. Man tager noen store (2 pr pers.) campinjonger. jo større jo bedre.Er ikke allitd disse er å få tak i . Kanskje er det sesong nå? Ta ut stilk og "innmat" av disse. Lag så hvitløkssmør av smør og 1-2 fedd hvitløk og litt finhakket persille. Fyll dette oppi campinjongene. Sett i ovnen på 225 g et kvarters tid. Jeg strødde så over revet mozzarella over dem og satte på grillen i 1 min eller 2. Det blir så veldig godt. Spiste dette til svinemedaljong med wokede sqash og paprika-staver. Anbefales på det varmeste,men gud så dårlig ånde jeg kommer til å få. Og så jeg som jobber i butikk og'. Kundene kommer vel til å rygge ut. Memo til meg selv: Ikke gå noe sted uten munnspray/tyggis! |
Åh..... *sikle*.... Mmmmmmm det MÅ prøves, meeen jeg tror jeg venter til helga :D
|
En litt annen variant er å kjøre stilkene, smør, hvitløk, persille og cheddar i food-prosessoren og dytte det tilbake i soppene (skrap vekk de svarte skivene først, forresten). Inn i ovnen og vips!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no