Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål og svar (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Haster: Erstatning for splenda! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=49188)

Ennah79 05-11-11 17:58

Haster: Erstatning for splenda!
 
Jeg har bakekveld, og skal bake disse muffinsene her. Har alt utenom splenda, kan jeg bruke "perfect sød" eller flytende natreen i stedet for? Er i tilfelle mengden den sammen?

Yrla 05-11-11 18:04

Sv: Haster: Erstatning for splenda!
 
Ja hvis en teskje splenda tilsvarer en teskje farin så. Tror det står på natreenkrukka at en teskje tilsvarer en teskje farin.

Ennah79 05-11-11 18:07

Sv: Haster: Erstatning for splenda!
 
Noen som vet om en ts splenda= 1 ts farin?

Camomilla 05-11-11 19:45

Sv: Haster: Erstatning for splenda!
 
Jeg pleier å smake til med splenda - men på pakken står det at forholdet skal være likt som farin :) Lykke til med muffinsene :)

Edit: Likt som i volum, ikke vekt. Splenda veier bare en tiendel av sukker.

Peppa Gris 05-11-11 21:44

Sv: Haster: Erstatning for splenda!
 
Det står på makken at en skje Splenda er en skje sukker, men du må ikke veie nei.

Ennah79 05-11-11 21:58

Sv: Haster: Erstatning for splenda!
 
Tusen takk for hjelp. Jeg lagde med perfect sød - som hadde blandingsforhold 1:8 på vanlig sukker. Godt å vite at en ss splenda = en ss sukker da:) Ble litt hoderegning til, men fant ut av det - og muffinsene ble FANTASTISKE:D

Camomilla 05-11-11 22:46

Sv: Haster: Erstatning for splenda!
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Ennah79 (Innlegg 1245967)
Tusen takk for hjelp. Jeg lagde med perfect sød - som hadde blandingsforhold 1:8 på vanlig sukker. Godt å vite at en ss splenda = en ss sukker da:) Ble litt hoderegning til, men fant ut av det - og muffinsene ble FANTASTISKE:D

Så bra :D Oppskrift, takk :ja:


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:44.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no