Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Sukrin (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=49274)

elinm 10-11-11 12:53

Sukrin
 
Jeg kjøpte sukrin, men ble forbløffet da jeg så at det var 100% kh i den, men at den ikke påvirker blodsukkeret. Kan man bruke sukrin på ketolyse?

http://tickers.tickerfactory.com/ezt...Cs7/weight.png

Imse 10-11-11 12:55

Sv: Sukrin
 
Ja, du kan bruke sukrin, det øker ikke blodsukkeret.

Jeg får søtsug uansett, men det er pga det smaker søtt, ikke pga karbene. Du skal ikke telle karbene i sukrin, sukrin har en GI på 2 også.

elinm 10-11-11 13:20

Sv: Sukrin
 
Så hvis jeg bruker 100g sukrin i en oppskrift, og spiser hele posjonen, så har jeg ikke fått i meg ene eneste karbo, til tross for at det er 100g karbo per 100g sukrin? Beklager, men jeg trenger å få det inn med t-skje, er så redd for å ødelegge ketosetilstanden min...

Supah 10-11-11 14:07

Sv: Sukrin
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av elinm (Innlegg 1248883)
Så hvis jeg bruker 100g sukrin i en oppskrift, og spiser hele posjonen, så har jeg ikke fått i meg ene eneste karbo, til tross for at det er 100g karbo per 100g sukrin? Beklager, men jeg trenger å få det inn med t-skje, er så redd for å ødelegge ketosetilstanden min...


Jo, du har fått i deg karbohydrater. Men de påvirker ikke blodsukkeret, og derfor er de å regne som uvesentlige. I ditt regnestykke kan du altså bare se bort i fra dem. Bruk gjerne sukrin, det vil ikke vippe deg ut av ketosen, men som Imse sier så er det med på å trigge søtsug hos noen :smile:


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:49.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no