![]() |
Sjokolade med friskt mintfyll (bilde)
Hvis du ikke ønsker å lage sjokoladen selv, så er det bare å smelte en mørk sjokolade :)
Til sjokoladen: 50 g kakaosmør 3 ss raw kakaopulver 1 - 2 ss søtning (jeg brukte agavesirup, men du kan bruke lucumapulver, yaconpulver, eller noe annet du foretrekker) 1 liten klype himalayasalt eller rock salt av god kvalitet Mintfyll: 0,5 dl sukrinmelis 1 ss fløte 2 dråper peppermynteolje (fås kjøpt på apoteket) Det lønner seg å hakke kakaosmøret opp i mindre biter så det smelter fortere. Smelt alltid i vannbad, og smelt langsomt. Mens denne smelter så blander du sammen ingrediensene i mintfyllet og setter dette i kjøleskapet. Når kakaosmøret er smeltet rører du inn resten av ingrediensene. Fyll deretter isbitformer eller konfektformer med sjokolade, et tynt lag på bunnen (for at det skal stivne raskere), og sett i kjøleskapet. Etter cirka 10 minutter har disse stivnet, og du kan legge klatter av mintfyllet i hver form, og dekk med resten av sjokoladeblandingen. http://2.bp.blogspot.com/-KIUf8TLcxt...0/IMG_6666.JPG |
Sv: Sjokolade med friskt mintfyll (bilde)
Namme! Skal prøves.
|
Sv: Sjokolade med friskt mintfyll (bilde)
Himmel det ser fantastisk ud - skal prøves til jul - TAK :)
|
Sv: Sjokolade med friskt mintfyll (bilde)
Ooh, de skal testes, nam :D
|
Sv: Sjokolade med friskt mintfyll (bilde)
De var superfriske og gode, snart er det tomt :) Har flere oppskrifter i hodet smo jeg tror blir bra, så følg med på bloggen ;)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:46. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no