![]() |
Totalt forvirret
Nå har jeg startet opp med baking, kjempe gøy. Har handlet inn det meste og trodde alt var bra. Men så leste jeg her inne att det er så mye karber i splenda :eek: i forhold til sukrin og stevia. Jeg som innbildte meg att splenda var karbo fri??? Please kan noen gi meg ett godt svar på dette, vil jo ikke bruke unødige karber.:confused:
|
Sv: Totalt forvirret :(
Splenda veier så lite at det uansett ikke blir snakk om mange karbene! :)
Du kan jo titte litt i denne tråden! |
Sv: Totalt forvirret :(
Så Splenda er like greit å bruke som Sukrin for oss på lavkarbo? Jeg har pleid å blande Sukrinen med litt Splenda eller flytende Natreen for å dempe den litt spesielle Sukrinsmaken, men hvis Splenda er like greit som Sukrin kan jeg jo blande halvt om halvt uten problemer...
|
Sv: Totalt forvirret :(
I forhold til lavkarbo er det greit, i forhold til miljøet..... not so much!
Men så er det vel ikke så alt for ofte man baker og sånt heller da!:) |
Sv: Totalt forvirret
Tusen takk for svar Kitt:)
Jeg har lest tråden + flere masse god info. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no