![]() |
Paprikakylling
Jeg tester ut flere av oppskriftene i Atkins' kokebok for tiden. I går var det panert kylling og idag ble det paprikakylling.
Kona hans skriver i kokeboka at da hun første gang serverte denne retten til Dr. Atkins ble han helt salig. Og det kan jeg godt forstå!!! Denne må bare prøves!! NYDELIG! PAPRIKAKYLLING - 4 porsjoner (10 netto karber pr porsjon) 4 kyllingfileter i biter 1 finhakket løk 0,5 dl hvitvin 0,5 dl god kyllingkraft 2 dl rømme 1 eggeplomme 1 ss godt paprikakrydder Smør og olje til steking Salt og pepper Stek kyllingen og løken. Ha vin og kraft i en gryte og kok opp. Sett tilside. Pisk eggeplommen sammen med rømmen i en bolle. Ha vin/kraftblandingen i en tynn stråle oppi egge/rømmeblandingen og bland godt. Ha sausen over kyllingen og løken i panna og tilsett krydderet. Legg på lokk og la det surre godt i 10 minutter. Server med ønsket tilbehør. TIPS: jeg hadde vel ca 1 dl vann i vin/kraftgryten for å få mer saus. Den koker jo endel inn uansett, så jeg kommer til å gjøre det fremover. :D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:03. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no