![]() |
Kyllingbryst m/grønnsaksfrikasse i fløytesaus!
Med bilder: http://jannikej.blogg.no/1317232068_...rbomiddag.htmlKYLLINGBRYST I FLØYTESAUS Servert med grønnsaksfrikasse! 2 kyllingbryst. salt & pepar. Smør. 2 ss hakka timian. 2 ss hakka basilikum. 6 fedd kvitlauk. 1 chili. smør. 100 g sukkererter. 200 g aspargesbøner. 1/2 blomkål. 2 gulrøtter. 1/2 squash. 100 g smør. Salt og pepar. 2 kyllingbuljongterningar utblanda i 5 dl kokande vatn. ca ein handfull kantarellar. 4 sjalottlauk. 4 fedd kvitlauk. 1 ss timian. 5 dl fløyte. Kyllingbryst: Salte og pepre kyllingbrysta og brun dei i smør. Legg i ei ildfast form. Finhakk urter, kvitlauk og chili og fres det i panna med smør. Smør denne urteblandinga på kyllingbrysta og steik dei i ovn ved 170 grader i ca ti minutt. Grønnsaksfrikasse: Rens grønnsakene og del dei opp i bitar med so lik størrelse som mogleg, slik at koketida blir lik. Kok opp i vatn m/salt. Sik av vatnet og ha i små terningar med smør. Fløytesaus: Ha kyllingbuljongblandinga i ein kjele saman med kantarellar, hakka sjalottlauk, skiva kvitlauk og timian. Kok ned til 3 dl. Tilsett fløyte og kok opp. Sil sausen. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:55. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no