![]() |
Sjokolade
tidligere har jeg prøvd sjokolade med maltitol, det tålte jeg ikke. Nå ble jeg så glad da jeg så det var kommet ny sjokolade med taglitose, den prvøde jeg, men også den reagerte jeg på, så nå lurer jeg på om noen vet om noen anne type sjokolade man kan lage som det ikke er sukker i? Hadde dgledet meg til og lage sjokoladekonfekt med sukkerfri sjokolade til jul, men det ser håpløst ut nå når jeg reagerer både på maltitol og taglitose, er det noen som har noen tips og råd?
|
Sv: sjokolade
Du kan prøve å lage din egen sjokolade med sukrin, stevia og/eller splenda.
Jeg har alt liggende ferdig her, må bare sette meg selv til å gjøre dette. f. eks med disse oppskrifter http://www.okosjokolade.no/oppskrifter.html Jeg har nok det samme som deg, tagatose er verre reaksjon enn maltitol. |
Sv: sjokolade
Man får kjøpt mørk sjokolade som er 86% (fins 88 og), den på 86% kakao har 5 g reeller karber pr 100 gr..... tok en sånn plate å smleta med litt cocosa og lagde konfekt med hakka nøtter :) blir ikke så mange karber pr bit det, brukte sånne små konfektformer :)
|
Sv: sjokolade
Sitat:
|
Sv: sjokolade
Sitat:
|
Sv: sjokolade
Sitat:
|
Sv: Sjokolade
på iherb.com finnes en uten søtning. helt mørk
|
Sv: Sjokolade
Sitat:
|
Sv: Sjokolade
Sitat:
|
Sv: Sjokolade
86% har vel mer enn 5 karb per 100`? På freia sin står det 19 per..
Jeg synes forøvrig dette er den beste sjokoladen til mitt bruk. Jeg slipper de sterke magereaksjonene, og jeg tåler de 2 karbene per bit. Nå spiser jeg sjelden sjokolade da, og sånn må det bare være for min sin del. |
Sv: Sjokolade
Masse maltitol gir trolig mer karbo enn litt sukker også, hvis man teller sukkeralkoholene med slik mange tror de ikke trenger.Maltitol søter vel ikke i samme grad som sukker og må da tilsettes mer av, i tillegg tilsettes ekstra, som vi merker på den intense søtsmaken, så til sammen blir det mye. Jeg tror at de som påstår at maltitol er trygt på lavkarbo driver med lureri. Nå har vi så mange alternativer uten blodsukkerstigning, så det er respektløst og med tanke på søtmunners svakhet for sjokolade at det søtes med maltitol fortsatt.
|
Sv: Sjokolade
Rettelse!!!! 14 g!!!!:o
19 karbs totalt, men det er 14 av dem som er sukkerarter! sitter med eska her :o |
Sv: Sjokolade
Sitat:
Men altså, man skal jo ikke bare regne sukkerarter, det er bare kostfiber som kan trekkes ifra. Og på norske varer så er det allerede trukket ifra. |
Sv: Sjokolade
Sitat:
Jeg har endt opp med så mange av de sjokoladene. Har brukt ett par, men de krever såå mye søtning syntes jeg. Gleder meg til å lage sjokolade nå:D |
Sv: Sjokolade
Sitat:
|
Sv: Sjokolade
Ahaaaaaaaaaa , lister meg stille ut jeg:o
|
Sv: Sjokolade
Sitat:
Den jeg søtet selv, fungerte veldig bra i kakebunn forresten :) |
Sv: Sjokolade
Sitat:
Det kommer stadig nye sjokoplater over atlanteren:eek: Men nåå bestiller jeg ikke de mere:D |
Sv: Sjokolade
Da har jeg laget sjokolade, det var fra en sånn kitt greier, ble veldig mørkt, må venne meg litt til Stevia smaken.. men i hvert fall ikke noe vondt i magen etterpå! :-)
Må nok jobbe litt med resepten... Har også en 100% usøtet sjokolade plate liggende, denne står også på listen for hjemmesøtning. |
Sv: Sjokolade
Sitat:
|
Sv: Sjokolade
Mamma kommer snart med sjokolade med tagatose. Hun fant den på sunkost. Løp og kjøp! Den er visst rågod. At de har med appelsin t.o.m. er ultra-herlig.
|
Sv: Sjokolade
Sitat:
100 g kakaomasse (en iherb sjokolade) 50 g kakaosmør 40 g agavesirup el. annen søtning ( pluss en dasj ekstra) 1 ts vaniljepulver ( pluss ca. 20 dråper vanilje steiva) Grunnoppskriften er å finne her Dette var supert,nå får iherb sjokoen bein å løpe på:D Mann må smake seg fram. Sjokoladen smakte helt nammis:D I dag har jeg laget med gelee inni, da brukte jeg steiva berry dråper istede:) og hjemmelaget gelee av sunlight namme namm:D |
Sv: Sjokolade
Sitat:
Fikk jo lyst til å herme jeg nå da ;) |
Sv: Sjokolade
Sitat:
Har den på Iherb Jeg har bestilt den på iherb og venter og venter:D:D Troe den er litt karamell smak av er ikke sikker:p |
Sv: Sjokolade
agavesirup søter 25%mer enn sukker, sukrin 25% mindre enn sukker.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:33. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no