![]() |
Holdbarhet på fett?
Hei.
Jeg har litt kraft / fett i en skål i kjøleskapet etter jeg stekte kyllingfilet i stekepose. Noen som vet med sikkerhet hvor lang holdbarhet det er på dette? Tenker å bruke det i en saus eller en suppe... :) |
Sv: Holdbarhet på fett?
Holder noen dager i vertfall :ja:
Er det ei stund til du skal bruke det, ja så frys det ned. |
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
Hvordan får jeg slettet tråder jeg har startet? vet du det Gerd? |
Sv: Holdbarhet på fett?
Tror ikke du kan gjøre det selv? Men prøv å trykke på trådverktøy rett over det første innlegget :)
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
Kraften som antakelig har samlet seg under fettet har kortere. Jeg vil tro maks 1 uke før det er fare for at den surner. Sålenge fettlokket er ubrutt over krafta fungerer det som en hermetisering "light" og gir økt holdbarhet i forhold til kraft uten fettlokk. Den gode nyheten er at kraften lukter dårlig når den blir dårlig... så inntil da kan du bruke begge deler. :) Og ja, det er forskning fra kjøleskapet som gjør at jeg vet dette... :D |
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
Sitat:
|
Sv: Holdbarhet på fett?
ja, og legge ved link til trådene :ja:
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Er det denne tråden du har lyst til å slette? Isåfall synes jeg den kan stå, det er sikkert flere som lurer på dette i disse ribbetider :)
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Sitat:
|
Sv: Holdbarhet på fett?
Kan også fryses i sånne isterningsposer for enkel porsjonering senere.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no