![]() |
Posjert Livechekylling
Her et klipp fra tubesaken, matlaginga kommer sist i snutten. Jeg skal ha dette til middag i dag. :sikle:
|
Sv: Posjert Livechekylling
Ser veldig godt ut :sikle:
|
Sv: Posjert Livechekylling
Sitat:
Jeg vet at ymse restauranter holder maten posjert i plast i flere timer på ca 58 grader. Og når maten skal tilberedes er det bare å fiske det opp av kasserollen og brune det litt. Ferdig! HER er forresten ei kjekk kokebokordbok. :p |
Sv: Posjert Livechekylling
Får ikke den kyllingen sånn ca 0,0000001 % løpstikke? :P (Litt overdrevet.) Mener å ha lest noe slikt. Oppskriften er digg, men ble mer enn litt kvalm av idyll-pr-fremstøtet til Prior.
|
Sv: Posjert Livechekylling
Sitat:
|
Sv: Posjert Livechekylling
Jeg spolte også over reklamen :)
Ellers kan man kjøpe maskin og ha hjemme på kjøkkenbenken også, men spesielt billige er de ikke. |
Sv: Posjert Livechekylling
Sitat:
|
Sv: Posjert Livechekylling
Sitat:
|
Sv: Posjert Livechekylling
Sous vide er helt genialt mener jeg. Jeg kjører billigvarianten, jeg setter stekeovnen på 65 grader og heller varmt vann fra springen + steketermometer i en stor kasserolle. (Jo mer vann jo mer stabil temperatur, og jo mindre springing til ovnen for å justere opp og ned.)
Slenger kylling/kjøtt/fisk oppi en frysepose, klemmer ut luften (ellers vil pakken flyte opp) og knyter igjen. Så er det bare å passe på at vannet i gryta, ikke går over temperaturen du vil ha på kjøttet :) Kan stå omtrent så lenge man vil. |
Sv: Posjert Livechekylling
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no