![]() |
Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong)
jeg lurte litt på...
mange er i skogen å plukker sopp for å lage seg div retter, men kan man bruke champignon ??? evt hvor mange pr middag?? for jeg har lyst til å lage soppsaus fra bunnen av å jeg har ikke mulighet til å gå i skogen for å plukke :P |
Sv: vanskelig spørsmål
Det er bare å bruke den soppen du har, finnes mange oppskrifter som er kurante å følge :) Fordelen med flere typer sopper er definitivt smaken!
I frysedisken finner du feks poser med soppblanding, den gjør jobben den :) Karber er det minimalt med i sopp om jeg ikke er aldeles på jordet her, dessuten er egenvekt på sopp ganske lav. Jeg bruker myyyye sopp :D Sjekket, 0.3 gr pr 100 er karbohydratinnholdet :) |
Sv: Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong)
Sitat:
for å sjekke næringsinnhold i matvarer: www.matvareguiden.no |
Sv: Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong)
Enig med resten - champignon går fint og bruke, husk salt/pepper og smør når du steker for å få fram smaken.
Ellers er jeg blitt stor fan av aromasoppen, som ligner på champignonen, men er mye mørkere. Er det i sesong, kan du blande en håndfull kantaraller sammen med champignonen, bare husk at den er ganske så smakssterk, og ikke alle er fan av kantarell :) Fy søren nå fikk jeg også lyst på sopp-stuing.... ;) |
Sv: Vanskelig spørsmål (skogsopp/sjampinjong)
tusen takk for svar folkens :) da skal jeg lage meg sopp-stuing ja :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no