![]() |
Kokosis
Du trenger:
3 eggehvitter 3 eggeplommer 3 dl fløte ca 2 dl kokosmelk kokosmasse søtningsmiddel Fremgangsmåte: Sørg for at eggene har romtemepratur, da går det litt kjappere. Og at boller og visp er gullende rene. Stivpisk hvittene slik at du kan snu bollen oppned uten de faller ut. Pisk eggeplommene til eggedosis. Stivpisk kremfløte og søtningsmiddel. I bollen med krem, bland inn litt og litt av kokosmelken. Du kan piske opp kremen etterhvert, men vær forsiktig. Ha i ønsket mengde kokosmasse. Vend så eggedosisen inn i kremen, før du vender eggehvittene inn i kremblandingen også. Vær tålmodig! Her er det vikitg at man tar vare på luften i kremen og eggehvittene, så bruk litt tid og rolige bevegelser. Når alt er blandet, sett bollen i frysen. Husk at du må røre i blandingen ca to ganger i timen for å unngå at det danner seg store iskrystaller. Server gjerne med varm sjokoladesaus. |
Sv: Kokosis
Mmmm! :sikle: Har ismaskin, dette fristar!
|
Sv: Kokosis
Sitat:
Synes å huske at jeg bare brukte flytende "ice-to-be" da jeg hadde en slik... |
Sv: Kokosis
Sitat:
|
Sv: Kokosis
Med ismaskin er det vel bare å slenge alt oppi og trykke på knappen :)
|
Sv: Kokosis
Jepp, men hadde berre ikkje tenkt tanken på å lage kokosis. Men no er kokosmasse og kokosmelk innkjøpt, så det blir nok det til dessert i dag! :D
|
Sv: Kokosis
Den er kanongod, du kan bare glede deg.
Med lunken sjokoladesaus så ble den ennå bedre :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no