![]() |
Torsk på purreseng
800 gr torskefilet,i terninger
2ss smør 1 purreløk kuttet i ringer. 3dl fløte 2ts karri 2 hardkokte egg finhakket 2 tomater, finhakket gressløk finhakket Salt og pepper. Smelt smør i en stekepanne og surr purreløken blank.Rør inn karri og slå i fløten.Legg i fiskestykkene terningene forsiktig i pannen.Slå ned varmen og la det trekke til fisken er kokt ca.10min.Smak til med salt og papper .Dryss over hakket egg ,tomat og gressløk rett før servering. |
Sv: Torsk på purreseng.
Det hørtes veldig godt ut!
Jeg elsker fisk, og er alltid på jakt etter nye måter å tilberede det på. |
Sv: Torsk på purreseng.
Ja en ny vri for oss å ha fisk på dette :)Alltid kjekt å prøve noe nytt :)
|
Sv: Torsk på purreseng.
Høres ut som noe man kan "smelle sammen" i ildfast form, så slipper man å passe på under koking :p
(jeg er veldig fan av mat som kan lage seg selv i ovnen ;) ) |
Sv: Torsk på purreseng.
Ja det kan du sikkert ,blir jo ennda enklere da:ja:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:03. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no