![]() |
Pinjekjernekarbonader med fetakrem og ovnsbakte grønnsaker
Lagde dette i går - og, bare mååå dele! Anbefales!
4 porsjoner Pinjekjernekarbonader: 600 g karbonadedeig (jeg brukte kjøttdeig) 1/2 dl fløte 1 egg salt og pepper 1 hvitløksfedd (eller 2..eller...) 1/2 potte frisk basilikum 5 soltørkede tomater i olivenolje 50 g pinjekjerner Sett stekeovnen på 200 grader (jeg brukte varmluft). Bland karbonadedeig, fløte, egg, salt og pepper i en bolle. Hakk hvitløk, basilikum og soltørkede tomater fint og bland det i farsen. Bland i pinjekjernene. Form farsen til karbonader og legg dem på et bakebrett. Ovnsbakte grønnsaker: 1 liten squash 1 rød paprika 1 gul paprika 1 rødløk Olivenolje 1 ts tørket basilikum Skjær squash, paprika og løk i skiver og legg dem på et annet stekebrett. Hell litt olivenolje over grønnsakene og dryss på salt, pepper og tørket basilikum. Sett begge brettene i ovnen i ca 20 minutter. Bytt plass på brettene etter halvgått tid. Fetakrem: 200 g fetaost 1 beger creme fraiche 1/2 potte frisk basilikum 4 soltørkede tomater i olje salt og pepper Smuldre fetaosten og bland den med creme fraiche i en skål. Hakk basilikum og soltørkede tomater fint og bland det med fetakremen. Smak til med salt og pepper. Server karbonadene med ovnsbakte grønnsaker og en klatt fetakrem. Velbekomme! Hentet fra boken "GI-oppskrifter for folk i farta" av Ola Lauritzson og Ulrika Davidsson. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:27. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no