![]() |
Saus
Eg lagar ofte saus som er basert på kraft, nokre gongar synest eg denne blir litt for tynn, og i "gamle dagar" jevna eg med kveitemjøl eller maizenna. Har brukt JBK nokre gonger, men synest at det blir litt merkeleg smak på sausen, nesten sånn lim-aktig. Veit ein kan røre inn eggeplomme på slutten også, men det har eg ikkje gjort enda.
Korleis jevner du sausen?:) |
Sv: Saus
Sitat:
|
Sv: Saus
Jeg bruker hvetemel.....det er ikke så ofte jeg lager slik ordentlig hjemmelaget saus så de få gangene jeg gjør det spiser jeg (og nyter) med god samvittighet.....
Det at jeg har brukt hvetemel to-tre ganger i måneden har ikke utgjort noen ting på vekta for meg i de tre årene jeg har spist lavkarbo/ketogent.... |
Sv: Saus
Er det saus på kraft/vin reduserer jeg den og monterer med en god klatt smør
|
Sv: Saus
Sitat:
|
Sv: Saus
Hei,
Bare en kjapp tur innom for å minne om samletråden Våre fantastiske lavkarbosauser |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:09. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no