![]() |
Taper kunstig søtning seg i smak ?
Jeg bakte litt lavkarbo til jul. Nærere bestemt marsipan, nøtte/mandeltopper og karamellstenger.
Fulgte oppskriften slavisk på alle, og smakte på røra. Da jeg smakte, synes jeg alle 3 smakte mer enn søtt nok. Da alt var ferdig, gikk nøttetoppene i fryseren, marsipanen i kjøleskapet og karamellstengene i kakeboks. Så, på julaften kom alt på bordet. Da syntes jeg at både nøttetoppene og marsipanen hadde mistet myyye av søtsmaken. Karamellstengene var fortsatt like søte som ved røre-smakingen. Jeg brukte flere søtningsmidler i alle 3, så en alene kan ikke få skylda. Så - jeg lurer på om andre har opplevd det samme. Taper søtningen seg etter at produktet er ferdig ? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:04. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no