![]() |
Fritering på lavkarbo/ketolyse
Har prøvd og søke opp dette i flere dager, men finner egentlig ikke noe bra svar :confused:
Lurer på om noen vet om det går og fritere kyllingnuggets (kyllingkjøttdeig med egg og bacongull rundt) på lavkarbo/ketolyse (maks 20karb.dagen) ? Eller er fettet for farlig ? Eventuelt hvilken olje bør brukes ? Har hatt lyst til og prøve dette en stund, da siste nuggetsene mine ikke ble så bra på panna :( Lyst på noe kosemat i dag :p |
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Hva med å fritere i smult?
|
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Det går helr fint å fritere på lavkarbo. Du tilfører ikke noe mere kh selv om du fritterer i stedet for å steke i panna.
Odelia ha en rapsolje olje beregnet på steking. Mulig den egner seg godt til frityr også. Det er den jeg ville ha prøvd :) |
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Sitat:
Sitat:
|
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Smult er rent fett.
Fra store norske leksikon: Sitat:
|
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Tror de fleste uansett kostholdsretning mener at rapsolje egner seg godt til steking, ja :)
|
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Kokosolje - men det er så ufattelig dyrt.
|
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Friterer gjør man på høy temperatur, og oljer blir da ødelagt, selv om det er rapsolje som er egnet til steking.
|
Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:29. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no