Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Hjortestek (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=50845)

elien 08-02-12 22:59

Hjortestek
 
Hei

Har vært så heldig å få en hjortestek, men det har jeg aldri laget før. Lurer på om det går an å legge den i sur melk å lage surstek av den? Eller kom med andre tips


Elin

langaard 08-02-12 23:02

Sv: Hjortestek
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av elien (Innlegg 1299043)
Hei

Har vært så heldig å få en hjortestek, men det har jeg aldri laget før. Lurer på om det går an å legge den i sur melk å lage surstek av den? Eller kom med andre tips


Elin

Hjort er helt utmerket til surstek:)

elien 08-02-12 23:10

Sv: Hjortestek
 
Takk for svar, då blir det Surstek :) E kjempe gla i det

Elin

langaard 08-02-12 23:12

Sv: Hjortestek
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av elien (Innlegg 1299050)
Takk for svar, då blir det Surstek :) E kjempe gla i det

Elin

Jeg vil og ha!!!:(

index 08-02-12 23:20

Sv: Hjortestek
 
Sursteik er det beste man kan lage av en hjortesteik, etter mitt syn. Herlig mørt, og ikke så tørr som den ellers gjerne blir. Bør langtidssteikes på lav temperatur for at det skal bli helt perfekt!

elien 13-02-12 18:55

Sv: Hjortestek
 
Jeg har et hode som ikke fungerer for tiden, har derfor bommet på Steken, tok den opp til tining i helgen å la den i surmelk i dag.

Men til helgen er det bare jeg som er hjemme (rotehode), kan jeg då steke den til helgen å fryse den igjen stekt?

Elin

langaard 13-02-12 21:25

Sv: Hjortestek
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av elien (Innlegg 1301484)
Jeg har et hode som ikke fungerer for tiden, har derfor bommet på Steken, tok den opp til tining i helgen å la den i surmelk i dag.

Men til helgen er det bare jeg som er hjemme (rotehode), kan jeg då steke den til helgen å fryse den igjen stekt?

Elin

Det vil jeg tro går helt fint:)

index 16-02-12 08:12

Sv: Hjortestek
 
Det går fint. Om du skjærer den opp når den er blitt kald og fryser den i aluminiumsfolie, så er den lett å varme den opp igjen i stekeovnen når du skal ha den uten at den blir tørr.

elien 16-02-12 13:06

Sv: Hjortestek
 
takker å bukker for tips :)

Elin


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:52.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no