![]() |
Coleslaw - tilbehør til middag/kjøtt
Coleslaw er en amerikansk type italiensk salat. Den er litt syrlig og smaker nydelig til røkt mat.
Jeg legger inn to oppskrifter her - min variant og en "ordentlig" en hentet fra nrk.no: NRK sin: 1 liter revet kål 1 revet gulrot 2 ss finhakket sjalottløk 1 1/2 dl majones 1/2 dl melk eller matfløte 1 1/2 ss eddik 2 1/2 ss sitronsaft 3 ss sukker Riv og bland! Min sin: 1 liter revet kål 2 revet gulrot 2 -3 ss revet løk 1 1/2 dl majones 1/2 dl rømme 1 1/2 ss eddik 2 1/2 ss sitronsaft 1-3 ss fransk sennep Maldoon-salt kvernet pepper ( en del - det synes i allefall jeg er godt!) Riv, miks og bland. Den har godt av å stå å trekke en stund, men den må ikke hvis du har dårlig tid. |
Coleslaw er kjempegodt!
Har hitil bare spist det på ferie i utlandet. Hvor lenge tror du det holder seg i kjøleskapet? |
tja...ikke sånn overvettes lenge. Så lenge du bruker friske grønnsaker og majo/rømme regner jeg med den kan stå 3-4 dager før den blir ekkel. Hos oss rekker den ikke å stå lenger enn til maks neste dag.
|
isj...laget den idag jeg og den ble ikke god!? Tror jeg var for raus med eddiken...prøve igjen altså...men det var nedtur. snufs...
|
Sv: Coleslaw - tilbehør til middag/kjøtt
Jeg synes den er kjempegod, men man må alltid være nøye med å smake til ingrediensene, siden vi har forskjellig smak. Jeg smaker alltid til når jeg lager mat, og da får jeg det helt perfekt. Mmm må lage coleslaw i morgen, det er så sommerlig.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no