![]() |
Rosmarinmandler
Nydelig snacks med smak fra Middelhavet... Du trenger:
Start med å bløtlegge mandlene i vann i et døgn (8 - 24 timer) - jo lenger de får ligge, jo bedre blir de. Du bør så absolutt ta deg tid til å bløtlegge mandlene - dette får frem en helt fantastisk smak og konsistens... Bløtleggingen gjør at nøttene er lettere for kroppen å fordøye, samtidig som man lettere tar opp aminosyrene i de proteinene som finnes i nøttene. Det vil si at bløtlegging øker nøttenes ernæringsmessige potensial ved at alle de gode stoffene lettere tas opp av kroppen. Sett stekeovnen på 180 grader. Ha mandlene i en ildfast form sammen med noen stilker rosmarin. Tørk mandlene i ovnen i 10 - 15 minutter - pass på så ikke de blir brent! Bland sammen olivenolje, finhakket rosmarin, havsalt og nykvernet pepper i en bolle. Når mandlene er sprø og crispy har du de over i en bollen, og blander alt sammen. Nydelig snacks på lørdagskvelden! |
Sv: Rosmarin Mandler...
Mmmm enda en oppskrift fra navnesøstra som skal testes ut ;)
|
Sv: Rosmarinmandler
:) Nydelig snacks til Frustrerte Fruer i kveld :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no