![]() |
Bacon fra First Price
Hei!
Jeg lurer på en ting ang bacon fra First Price. På pakka står det "karbohydrater 0.0 g) Men på innhold så står det sukker???? Så jeg skjønner ikke dette helt. Noen som kan hjelpe?:o |
Sv: Bacon fra First Price
Den er sikkert sukkersaltet før røyking. Tror ikke det betyr så veldig mye for karboinnholdet.
|
Sv: Bacon fra First Price
De er ikke pliktig til å oppgi næringsstoffer som er lavere enn 0,5 gram pr 100 gram vare, men de er pliktig til å oppgi alle ingredienser i varen.
Men for å presisere, så er nok ikke First Price sin bacon røkt, gitt. Den er bare tilsatt røykearoma, og det synes jeg er juks og fanteri. Har en del å si for smaken også, synes jeg. |
Sv: Bacon fra First Price
Da holder vi oss unna den. Gildes produkter er tryggere.......tror jeg...
|
Sv: Bacon fra First Price
syns den smaker godt da^^ å den er billigere!!
men vil dere si den er "grei" å spise? :) |
Sv: Bacon fra First Price
Ja sikkert grei nok. Og det yderst lille sukkeret som finnes i den, finnes nok i alt annet bacon også :)
|
Sv: Bacon fra First Price
Jada, bare spis! :D
|
Sv: Bacon fra First Price
Takk for svar! =D
Nå ble jeg glad! Var redd det var mye sukker ;) |
Sv: Bacon fra First Price
First Price produktene er vanligvis like bra som de "originale" produktene, og blir produsert i de samme produksjonsområdene, med de samme ingrediensene, og av de samme merkene. Det er veldig dyrt å forandre hele produksjonsmetoden, så de "sparer" heller inn pengene på litt kjipt design (som det egentlig er mye arbeid bak). Slik får de kunder i alle "pengegrupper", for folk som fokuserer mer på "kvalitet" enn på pris kjøper heller de dyrere produktene, men går likevel i overskudd ettersom folk uansett kjøper.
or so I´ve heard :) Fra http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.6495889 "Der finner vi at billigosten er produsert på Synnøve Findens anlegg i Alvdal. First Price kokt skinke og wienerpølser er produsert hos Fatland Sandefjord, mens First Price fryst kyllingfilet er produsert av Nortura Rakkestad, det samme anlegget som leverer Prior-kylling." |
Sv: Bacon fra First Price
I en del tilfeller er first price bedre pga import. (Virker som om Orkla/Stabburet er tregere enn resten av verden med å skifte ut skadelige ingredienser.)
|
Sv: Bacon fra First Price
Sitat:
Jeg mener - hvor stor forskjell kan det være på en laks og en laks? På den annen side er den strimlede kyllingen til Den Stolte Hane ekkel mens den fra Prior (?) er fin og ser mye "renere" ut. Og når det gjelder koteletter sverger vi til Nordfjord fremfor Gilde, Gilde sine er mye tørrere. Når det gjelder blandaprodukter er jeg ikke nødvendigvis enig i at First Price er like bra slik VG sa før helgen. Jeg har prøvd det meste jeg har kommet over av makrell i tomat og jeg sverger til Stabburets klassiske, de andre er ikke i nærheten av å være så gode. |
Sv: Bacon fra First Price
Men det er en smakssak på krydderet de bruker i tomatsausen. Er helt enig, FP sin makrell smaker ikke like godt, men selve makrellen er nok ikke noe dårligere.
Det som kan være forskjell på produktene er hvor mye vann som er sprøytet inn i produktet før frysing. Ser ut som de er like store, men vannet fordamper når produktet tines og stekes. |
Sv: Bacon fra First Price
Hvor mye vann som er i produktene kan man fint se på varedeklarasjonen. Skal stå hvor mange prosent det er som er rent kjøtt. ;) Og, om jeg ikke husker feil, så har man vel ikke lov til å sprøyte mer enn 10% vann i kjøtt i Norge?! (Correct me if I'm wrong).
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:41. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no