![]() |
Hvit fisk i vårløk- og ingefærsaus
2 porsjoner
3/4 dl tørr sherry eller vermut (jeg brukte hvitvin) 3 ss lett saltet soyasaus 2 ts sesamolje 4 vårløk, finhakket 1 ts frisk ingefær, revet 1 ts hvitløk, finhakket 2 hvite fiskefileter (torsk, hyse, hvitting eller tunge, ca. 450 g) (Jeg brukte Sei) Forvarm stekeovnen til 200 grader C. Bland sammen sherry/vermut/hvitvin, soyasaus, sesamolje, vårløk, ingefær og hvitløk i en liten bolle. Legg fiskefiletene i en ildfast form. Øs marinaden over fisken og la den steke i 12 minutter eller til den er lett å dele i flak. Næringsinnhold: Pr.porsjon: 242 kcal, 35 g proteiner, 3 g karbohydrater, 6 g fett, 1 g mettet fett, 1154 g natrium, 45 mg kolesterol, 1 g kostfiber. Fra South Beach-boka Kjempegodt med dampkokte sukkererter og brokkoli |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no