![]() |
LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Se bilder her!
Nomnom! Denne lasagnen er inspirert av fotballfrues lasagne, men jeg lagde plater fra bunnen av, istede for å bruke squash, og må si resultatet ble fantastico!! Plater Ingredienser (liten form – 3-4 personer) 3 egg 100 gr philadelphia/kremost 0,4 dl fiberhusk Fremgangsmåte Bland alle ingredienser (kan lønne seg å blande kremost og egg først), og la røra stå littegranne. Bre det utover et bakepapir, og legg et nytt bakepapir over. Kjevle det ut ganske tynt og stek i 10 min på 150 grader. Rut opp som lasagneplater og la de kjøle seg på en rist. Lasagne 1 boks Cottage Cheese 1 liten boks tomatpuré 400 gr kjøttdeig 1 løk 1 fedd hvitløk 150 gr revet gulost Salt og pepper (+ øvrige ønsket krydder, jeg brukte oregano og paprika) Fremgangsmåte Stek opp kjøttdeig, løk og hvitløk og ha i tomatpuré. La det putre litt. Ha i halvparten av kjøttdeigen i en liten form, så et lag med plater og så halve boksen med cottage cheese. Gjør det samme igjen og topp med revet gulost. Stekes på 200 grader i ca 30 minutter. MMmmmm |
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Nam, nam - jeg ELSKER Lasagne!
|
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Takk fir oppskrift! Dette blir middag i morra :)
|
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Cc virker feil for min gane. Blir det noe grei konsistens på det da? Hva med å lage en miks med cc og cf?
|
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Sitat:
|
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Oiii!!! Denne gleder jeg meg til å prøve! Tusen takk! :blomster:
|
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Høres ut som oppskriften på oopsie, bare at eggehvitene ikke stivpiskes først.
Blir smaken som på dem eller?? |
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Sitat:
|
Sv: LCHF Lasagne – nærmere kommer du ikke!
Dette høres godt ut. :)
Ser du bruker Cottage cheese. Kan man bruke ricotta isteden, eller er det mye karbohydrater i det? (Har ingen ricottaboks i kjøleskapet, så jeg får ikke sjekket i farten..) Jeg spiser etter blodsukkerapparatet mitt, så jeg er rimelig sikker på at JEG kan spise ricotta istedenfor, men ble bare nysgjerrig på om cc er bedre for seriøse lavkarbere. :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no