![]() |
Hjelp ang. brød!
Heitittei.
Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg litt med en brødoppskrift el. Jeg er veldig(!) var for smaker, så det er så få lavkarbobrød jeg klarer å spise. Er det frø i det, spyr jeg nesten. Er det kverna frø, så brekker jeg meg da og. Har prøvd å lage diverse mandelbrød, men den mandelsmaken er .. kvalm. Jeg har tidligere bestilt et brød fra spisdegslank.no, mener at det het noe med parmesan og dette er det eneste jeg har likt! Men det er nå borte fra sidene deres. Bestilte mandelbrød for å teste det, men det var jaggu meg ekkel smak hos det og. Jeg må jo bare bite i det sure eplet hvis jeg ikke finner noe, og skulle aller helst ønske at jeg bare kunne gi litt beng i smaken på brødene, men det klarer jeg ikke.. Et stort problem:p Men siden jeg har spist et(!) brød som jeg likte, så må jeg bare fortsette å lete.. Er det noen som har en brødoppskrift, hvor det er lite smak, ikke noe frø og veldig enkel, kjedelig brød?:/ Eller noen som har vært borti dette brødet fra spisdegslank og husker noe om det? |
Sv: Hjelp ang. brød!
egg, revet gulost og kokosmel er ingredienser du kan like kanskje? cc kan også brukes.http://www.dagbladet.no/2012/02/18/t...likk/20300257/
|
Sv: Hjelp ang. brød!
Det enkleste er kanskje bare å kutte ut hele brødet? Det finnes jo mye annen mat som smaker bedre enn brød. Jeg for min del har knapt nok smakt brød siden august i fjor. Har bakt lavkarbobrød en gang, men syntes det er litt "rart". Lager Nannahs knekkebrød en skjelden gang i blant da, men det er jo bare laget av frø så da er det vel uaktuelt for deg...
|
Sv: Hjelp ang. brød!
rundstykker
25 g mandelmel 30 g frø 50g proteinpulver 2,5 ss kesam 75 g cottage cheese 1 ss olivenolje 2 egg 1 ss bakepulver deigen skal være seig. Stekes på 175 grader i ca. 20 minutter. ------ 5 ostescones 40g kesam/cc 60 g gulost 2 egg 120 g melerstatning Pensle formene i et muffinsbrett med olivenolje eller bruk store papirformer. riv osten og pisk eggene lett med en visp eller gaffel. Tilsett litt vann hvis røren blir for tørr. Fordel røren i formene, stek sconesene midt i ovnen ved 180 ºC i ca. 15 minutter og la dem avkjøles før de tas ut av formene. --- rundstykker 1 egg 2 eggehvitter 2 ss mager kesam 2 ss cottage cheese 1 dl vann 3 ss mandelmel 3 ss hasselnøttmel 3 ss prottisp. 1 ts bakepulver litt salt --- loffeskiver 1 egg og 1 eggehvitte 40 gram prottismel /2 ss fiberHUSK) 50 gram mager kesam 1 ts bakepulver 1/2 dl soyamelk litt salt Bland alt sammen og la røren svelle i ca. 10 min, før du fordeler røren på et bakepapir og steker de i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. ---Annette's vaniljeskiver 9 store 1 egg+2 hvitter 20g bakepro 20g kokosmel 2SS fiberhusk 30g vaniljeprotein (jeg brukte micro whey, nydelig på smak) 1dl soyamelk(bruk 0,5dl om du vil ha skivene tykkere) 1/2 ts vaniljepulver litt himalayasalt 3 toppes SS sukrin (ca 30g) et par dråper stevia vanilla cream -- > Bland alle ingrediensene og la røren svelle 10-15 min før du steker ønsket store skiver. Stekes på 200 grader i ca 12-15 min. -- kristines pizza Pizzabunnen er lefseoppskriften min: 1 egg 3 eggehvitter 1-2 ss bakepro 2 ss kokosmel (eventuelt mandelmel) 1-2 ts fiberhusk 3-4 ss melk/vann Bland et helt egg og en eggehvitte med det tørre og spe på med litt vann til du får en seig konsistens. Om du ønsker smak på de kan du tilsette sukrin, kanel, kardemomme osv. Stivpisk to eggehvitter og vend forsiktig inn i resten. Den moussen du da får smører du tynt utover et bakepapir og inn i ovnen på 160 grader i ca 15 minutter. Etter at den er nesten ferdigstekt tar jeg den ut, skrur opp ovnen til 220 grader, og smører på ketchup/tomatsaus, krydrer godt og til slutt masse ost/mozzarella. Deretter inn i ovnen igjen til osten er gylden, ca 5-10 min. |
Sv: Hjelp ang. brød!
BOLLER KRISTINE
1 helt egg 1 eggehvitte (piskes hvitt) 50g mandelmel 30g proteinpulver e.l) 1 dl mager kesam 40g sukrinmelis 1 ts bakepulver 1 ts kardemomme en klype salt Bland alt det tørre, pisk eggehvitte stiv med en klype salt og sett til side. Pisk deretter hele egget med kesam, bland alt forsiktig og form rundinger på et bakepapir. Tips; bruk gjerne store muffinsformer så de ikke blir så flate. Inn i ovnen på 200 grader i ca 15 min. Jeg lagde to veldig store boller, men man kan fint lage 4 mindre og. Neste gang blir det litt mer røre og flere boller. De kan også brukes som brød/myke rundstykker om man bruker litt mindre sukrinmelis. |
Sv: Hjelp ang. brød!
Sitat:
|
Sv: Hjelp ang. brød!
Oi, Yrla!! Tusen, tusen takk! Her er jo masse jeg kan prøve ut!! Ojoj, så snilt, tusen takk:-)
(Jeg kunne sikkert letet frem litt selv, men tenkte det var enklere å spørre så folk vet litt hva jeg leter etter, for finner for det meste det samme når jeg søker) |
Sv: Hjelp ang. brød!
Jeg prøvde den lavkarbobrødmiksen fra Regal og lagde rundstykker. Den syns jeg var veldig god, smakte som vanlig rundstykker. Til og med mamma som er på høykarbo syns det var skikkelig gode.
|
Sv: Hjelp ang. brød!
http://www.kriweb.no/2012/03/16/loffeboller/
http://www.kriweb.no/wp-content/uplo...3/IMG_9225.jpg Oppskrift: 1 egg 3 eggehvitter 3 ss bakepro 2 ss kokosmel 1 ts fiberhusk en skvett melk/vann Sett ovnen på 160 grader. Bland alle ingrediensene sammen med unntak av 2 eggehvitter. Stivpisk de resterende to eggehvittene og vend inn til slutt. Form små topper/boller og stek i ovnen i 15-20 min. |
Sv: Hjelp ang. brød!
Oooi, de så gode ut!! De skal jeg prøve i kveld! En hel verden har åpnet seg for meg nå:-)
Bakepro..Dagligvare eller helsekost?:P skriver handeliste til mannen :P |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:33. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no