![]() |
Syltetøy med tagatose
Jeg har en mage som tåler all kunstig søtning, å hu som driver den lokale Sunkost vet også det. Å sist jeg var innom fikk jeg med meg et Rips og Blåbærsyltetøy søtet med tagatose. Jeg syntes det smakte kjempegodt, smaken kunne nesten minne om barndomens smak av solbær. Det var ikke så stort glass, så det forsvant på noen dager, å var spesielt godt på Cottage cheese:p
Elin |
Sv: Syltetøy med tagatose
jeg skulle ønske jeg fikk slikt syltetøy også:) og nøttepålegget, og sjokoladene
|
Sv: Syltetøy med tagatose
Jeg trodde det var noe som skulle inn i butikken, men kan gå innom butikken i morgen å høre
Elin |
Sv: Syltetøy med tagatose
Damhert, som sel sjokoladepålegget med tagatose (smakar som nugatti), sel også syltetøy med tagatose. Eg har sett dei i Belgia i alle fall. Sjekk ut damhert.be (finst på engelsk)
|
Sv: Syltetøy med tagatose
Eg lagar syltetøy med tagatesse sjøl, kjempelett og fort gjort.
400 g bær og ca 20 g tagatesse. Koke nokre minutt og ferdig :) Sunkost her i bygda selger syltetøyet som er søta med tagatesse, men det blir mykje billigare å lage sjøl. |
Sv: Syltetøy med tagatose
smelter sukrinen om man bruker det mon tro? eller blir det bare knasing?
|
Sv: Syltetøy med tagatose
Sitat:
Eg blanda med litt splenda også då - 50 g sukrin og 0,25 dl splenda på 400 g bær. |
Sv: Syltetøy med tagatose
Sitat:
|
Sv: Syltetøy med tagatose
Sitat:
Elin |
Sv: Syltetøy med tagatose
Sukrin funker, ja. Ikke noe knasing. Stalltips: bruk litt fiberhusk som fortykningsmiddel, syltetøyet blir for rennende ellers, når man ikke bruker sukker.
Du kan lage syltetøy på 2 minutter ved å nuke en kopp frosne bær i microen, røre i søtning og bittelitt fiberhusk. Ikke ta for mye, husk at det tar tid for den å "stivne". Sukrinsyltetøyet smaker ikke godt nylaget, men etter litt tid i kjøleskapet kamufleres kuldesmaken litt bedre. Jeg bruker Tagatesse nå om dagen. |
Sv: Syltetøy med tagatose
Sitat:
Rør mens du kokar og avkjøler syltetøyet, og det blir passe tjukt. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no