Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Hvorfor negativ til sylteagurk? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=51431)

*LoveBugMama* 22-03-12 19:41

Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Jeg har sett flere ganger her inne at folk er "negativ" til sylteagurk, og lurer på hvorfor? Gjelder det for folk som følger spesielle dietter, eller er det gjengs blandt lavkarbere å ikke bruke sylteagurk? I følge glasset er det 6,? (husker ikke eksakt) karbohydrater i 100g. Og man bruker jo ikke akkurat mye, som oftest.

Kanutten 22-03-12 19:46

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av *LoveBugMama* (Innlegg 1319628)
Jeg har sett flere ganger her inne at folk er "negativ" til sylteagurk, og lurer på hvorfor? Gjelder det for folk som følger spesielle dietter, eller er det gjengs blandt lavkarbere å ikke bruke sylteagurk? I følge glasset er det 6,? (husker ikke eksakt) karbohydrater i 100g. Og man bruker jo ikke akkurat mye, som oftest.

Og mesteparten av sukkeret er i laken. Jeg spiser syltaagurk. :ja:

*LoveBugMama* 22-03-12 19:51

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Kanutten (Innlegg 1319629)
Og mesteparten av sukkeret er i laken. Jeg spiser syltaagurk. :ja:

Bra! For jeg ELSKER sylteagurk. :cool:

langaard 22-03-12 20:41

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av *LoveBugMama* (Innlegg 1319631)
Bra! For jeg ELSKER sylteagurk. :cool:

Me too:D

Kanutten 22-03-12 20:46

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Det er kjapt å sylte selv. Kok opp vann, ha oppi eddik, sitron ev helpepper og andre smaksting. Tilsett sukker av et slag, avkjøl.

Kutt opp grønnsaker du vil sylte; agurk, paprika, purre, ++

Fyll oppi glass og hermetiser. Tadaaa!

Carisma 22-03-12 20:59

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Hvorfor negativ til sylteagurk
?
Fordi det smaker dritt! :D

Kanutten 22-03-12 21:04

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Carisma (Innlegg 1319667)
?
Fordi det smaker dritt! :D

Hmm, tullsjur! :lol:

*LoveBugMama* 22-03-12 21:05

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Carisma (Innlegg 1319667)
?
Fordi det smaker dritt! :D

Nei, da tror jeg du må ha smakt noe heelt annet enn sylteagurk, ja. :blinke:

nellie 22-03-12 21:06

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Har aldri sett noen være negativ til sylteagurk her jeg.. Har liksom ikke vært så ille mye snakk om det. :p

sylwester 22-03-12 23:42

Re: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
På Ultra har de Edmond Fallet Cornichons au vinaigre (små sylteagurker)
Forskjellen på slike og norsk sylteagurk er at det ikke finnes noen sukkerarter annet enn de som naturlig er i agurken selv. De smaker jo ikke det samme da (men bedre om man blir vandt til de)

Jeg har alltid lurt på om næringsinnholdet i en boks med ting som er i en lake om næringsinnholdet gjelder for hele blandingen i det blandingforholdet man kjøper det eller om det er avrent vare. Laken er jo med i ingrediensene og det er jo i den mesteparten av sukkeret i en norsk sylteagurk ligger.

langaard 23-03-12 00:03

Sv: Re: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av sylwester (Innlegg 1319738)
På Ultra har de Edmond Fallet Cornichons au vinaigre (små sylteagurker)
Forskjellen på slike og norsk sylteagurk er at det ikke finnes noen sukkerarter annet enn de som naturlig er i agurken selv. De smaker jo ikke det samme da (men bedre om man blir vandt til de)

Jeg har alltid lurt på om næringsinnholdet i en boks med ting som er i en lake om næringsinnholdet gjelder for hele blandingen i det blandingforholdet man kjøper det eller om det er avrent vare. Laken er jo med i ingrediensene og det er jo i den mesteparten av sukkeret i en norsk sylteagurk ligger.

Lurer jeg også på:confused:

Yrla 23-03-12 00:43

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
jeg slutta med det da jeg begynte med lavkarbo, med litt tungt hjerte:) mon tro om man kan lage det selv med tagatesse eller splenda? stevia er kanskje å være vel optimistisk med tanke på resultatet? eddik er det karbo i det?

Dietta 23-03-12 00:58

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Yrla (Innlegg 1319759)
jeg slutta med det da jeg begynte med lavkarbo, med litt tungt hjerte:) mon tro om man kan lage det selv med tagatesse eller splenda? stevia er kanskje å være vel optimistisk med tanke på resultatet? eddik er det karbo i det?

Du kan jo prøve denne :)

Yrla 23-03-12 01:11

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Dietta (Innlegg 1319766)
Du kan jo prøve denne :)

din lille gullklump

Dietta 23-03-12 08:54

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Yrla (Innlegg 1319768)
din lille gullklump

:rodme:

Alynna 23-03-12 09:58

Sv: Hvorfor negativ til sylteagurk?
 
Det er vel snakk om avrent vare, når det ikke er beregnet at laken skal spises? Altså nettoinnholdet?


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:01.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no