Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Cream of tartar (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=51612)

Yrla 05-04-12 11:48

Cream of tartar
 
i orginaloppskriften til oopsi rolls sto det at man skulle bruke dette og ikke bakepulver. Dette er et ukjent produkt for meg. Er det noen som liker å bruke det? I såfall hvorfor?

Imse 05-04-12 12:28

Sv: cream of tartar
 
Jeg tror det brukes kun for at hvitene skal bli stive nok.. Salt eller eddik funker like bra. Bakepulveret har igrunn ikke noen heveegenskaper i oopsier. De blir like vellykket med en klype salt eller et par dråper eddik.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:37.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no