![]() |
Artikkel: rødt kjøtt halverer risikoen for depresjon
|
Sv: Artikkel: rødt kjøtt halverer risikoen for depresjon
rart han fokuserer på omega 3 først og fremst når det handler om kjøtt som består for det meste av protein. Jeg trodde visse aminosyrer var viktig for serotininproduksjonen, jeg, som tryptofan. Her er det diskutert noe lignende http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1813
http://www.tv3.no/hellstrom/good-mood-food-0 |
Sv: Artikkel: rødt kjøtt halverer risikoen for depresjon
Fysiske ting man kan FÅ depresjon av derimot er tobbak, alkohol, usunn mat og aspartam.
Jeg merket det på humøret da jeg sluttet med aspartam og når jeg slutta med røyken. |
Re: Sv: Artikkel: rødt kjøtt halverer risikoen for depresjon
Sitat:
|
Sv: Re: Sv: Artikkel: rødt kjøtt halverer risikoen for depresjon
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no