![]() |
Elewyns favorittsaus til kylling- og svinefilet
Oppskriften holder til 4 porsjoner.
Totalt er det ca. 7-8g karbohydrater i den, så regn med 2g til en porsjon for å være på den sikre siden. 0,75 dl vann 1/2 kyllingbuljong 1 fedd hvitløk 1/2 boks creme fraishe masse (tørket) kruspersille Ta vann, buljong, hvitløk og kruspersille (1-2 spiseskjeer) i en kjele, kok opp, ta av platen med en gang vannet koker og buljongen er løst opp og bland inn creme fraishe. Mmmmm, god saus med mye smak :) Jeg pleier å ha en godt krydret kyllingfilet til og masse brokkoli med litt smør over. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:29. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no