![]() |
Starten på ketolysekuren
Da var min første dag med ketolyse overstått. Overraskende hvor lite sulten jeg har vært i dag!
I morgen er det lørdag og da blir det skikkelig lavkarbo pizza (2.6 karbo i hele pizzaen!) og sukkerfri gele + fløte :) Lenge siden jeg har følt meg så motivert. Hurraaa |
Sv: Starten på ketolysekuren
Lavkarbo gir i allefall ikke meg følelsen av å gå på diett, det er jo sååå mye godt man kan spise, og ikke minst spise seg mett!
Lavkarbo vettø :love: |
Sv: Starten på ketolysekuren
Sitat:
|
Sv: Starten på ketolysekuren
Velkommen i gjengen, hehe ;) Ser på Tickeren din at du allerede har gått ned mye! Kan jeg spørre hvordan? Flott at du også er fornøyd med ketolyse, så langt. Får håper det varer! Det gjør det iallefall for meg! ;)
|
Sv: Starten på ketolysekuren
Ps, hvordan pizzaoppskrift brukte du?
|
Sv: Starten på ketolysekuren
Sitat:
Men etter den endringen gikk jeg ned veldig mye på bare få måneder, da jeg ikke hadde vært overvektig så veldig lenge. Men nå står vekta ganske stille og jeg har fortsatt noen kilo til overs på kroppen. "Lav og lubben", hehe :) Så nå var det på tide å starte med ketolyse, skal prøve å vente med å veie meg til neste søndag (fast veiedag) :) Og pizzaoppskriften tok jeg fra en fantastisk lavkarboblogg med masse inspirasjon: http://charlotte1987.blogg.no/130444...dag_nydel.html Veldig god pizza! :D |
Sv: Starten på ketolysekuren
Hei
Hvordan var pizzabunnen , det er jo egg og ost, var den sprø/slaskete ? Lykke til med kuren Torkil:) |
Sv: Starten på ketolysekuren
Jeg prøvde den pizzabunnen en gang og jeg fikk den ikke til. Den ble som en våt svamp, så noe har jeg gjort galt :rolleyes:
Det skal bli spennende å følge deg videre Chunkymonkey :D |
Sv: Starten på ketolysekuren
Sitat:
Forstekte i 20 min. De ble ikke soggy, og bærer fyllet godt. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no