![]() |
Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Jeg tenkte å prøve pofiber i stedet for kruskakli i Karins brød. Skal en bruke lik mengde pofiber som en bruker kruskakli? Noen som vet?
|
Sv: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Njææi, det kan ein vel ikkje seie før ein har prøvd... Eg har ikkje prøvd det i alle fall. Ser ikkje heilt for meg korleis resultatet blir, kruskakli har vel andre eigenskapar enn pofiber...? Går sikkert heilt fint å bytte ut ting (eg lagar dei fleste ting på slump), men eg anar ikkje mengde i dette tilfellet.
|
Sv: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Sitat:
|
Sv: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Sitat:
|
Sv: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Pofiber og kruskakli er ikke spesielt likt.. Du kan heller prøver med fibrex :)
|
Re: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Hehe.. Nå har hun vel funnet ut om det gikk an eller ikke? Det er ikke spesielt likt nei, men jeg bruker alltid pofiber i brød og sånt (ca. halve melmengden), syns det gjør smak og konsistens MYE bedre. :)
|
Sv: Re: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Sitat:
|
Sv: Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?
Brødene ble gode de ;) men skjønte fort det ikke var det samme som kruskakli... Men leste i en annen tråd at noen byttet ut pofiber med kruskakli så da tenkte jeg å prøve det motsatte.... Det gikk jo fint, de ble mer kompakte.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:56. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no