Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Cornells melblanding? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=52676)

Bik 20-07-12 09:40

Cornells melblanding?
 
Er dette et alternativ for oss? Ser at en del kafeer i Oslo har begynt å servere slike rundstykker.
http://www.cornells.no/

smgj 20-07-12 10:50

Sv: Cornells melblanding?
 
Er jo som i de fleste glutenfri melblandinger mye karbohydrater, men om hovedformålet er å holde seg unna hvete så er de fine. Man kan vel også tilsette en del nøttemel for å bedre profilen vil jeg tro.

Uansett ser det ut til å være fine, naturlige råvarer.

http://www.cornells.no/produkter/n%c3%a6ringsinnhold/

KarMa40 21-07-12 20:50

Sv: Cornells melblanding?
 
Jeg har laget rundstykker endel med Cornells blandinger og så sluttet fordi det er ganske mye karbohydrater i det.
Og samboer ikke skal ha sesam- eller solsikkefrø, da.

Men fremgangsmåten er grei synes jeg, deigen er grei å lage og de smaker veldig godt ferdige, men blir lett ganske harde og kompakte. Endte med å bake dem nesten så tynne som brødskiver fordi de var vanskelige å dele som rundstykker uten at det endte med en haug med smuler.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:11.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no