![]() |
Cornells melblanding?
Er dette et alternativ for oss? Ser at en del kafeer i Oslo har begynt å servere slike rundstykker.
http://www.cornells.no/ |
Sv: Cornells melblanding?
Er jo som i de fleste glutenfri melblandinger mye karbohydrater, men om hovedformålet er å holde seg unna hvete så er de fine. Man kan vel også tilsette en del nøttemel for å bedre profilen vil jeg tro.
Uansett ser det ut til å være fine, naturlige råvarer. http://www.cornells.no/produkter/n%c3%a6ringsinnhold/ |
Sv: Cornells melblanding?
Jeg har laget rundstykker endel med Cornells blandinger og så sluttet fordi det er ganske mye karbohydrater i det.
Og samboer ikke skal ha sesam- eller solsikkefrø, da. Men fremgangsmåten er grei synes jeg, deigen er grei å lage og de smaker veldig godt ferdige, men blir lett ganske harde og kompakte. Endte med å bake dem nesten så tynne som brødskiver fordi de var vanskelige å dele som rundstykker uten at det endte med en haug med smuler. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:11. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no