![]() |
Tykk og varmende kyllingsuppe
1 purreløk (ca. 200 g)
2 ss smør 1 ss karry 5 dl hønsebuljong (vann + terning) 4 kyllingfileter 1 pk fløte 1 boks kokosmelk (165 ml) Del kyllingfiletene i terninger eller strimler og stek dem raskt i 1 ss smør, legg disse til side Del purreløken i to på langs, vask og snitt tynne strimler. Glans purren i 1 ss smør. Tilsett 1 ss karry, 5 dl vann, 1 buljongterning, kokosmelk og 1 pk fløte. La dette få et oppkok. Tilsett kyllingterningene og la de trekke i et minutt. Oppskrifta passer bra til to voksne, og inneholder 12 g karbohydrater pr. pers. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no