![]() |
Koking av bibringe
Forrige helg lagde jeg nydelig suppelapskaus av bibringe - som trakk i 2-4 timer på ovnen (sånn pent rett under kokepunktet). Idag ville jeg gjenta suksessen med litt annet i gryta - men oppdaget til min forferdelse at den KOKTE sånn tre kvarter uti prosessen :( Nå kjennes det ut som kjøttet er blitt sånn hardt og kjipt. Er det noe jeg kan gjøre for å få det mørt? Jeg har skrudd ned varmen og håper det skal holde å kanskje bare la det trekke litt lenger??? :o Noen flinke kokker der ute som kan berolige meg? :o
|
Sv: Koking av bibringe
La det trekke 3-4 timer, 45 min kok skal ikke ha ødelagt kjøttet.
|
Sv: Koking av bibringe
Skjønner ikke helt problemet jeg. Det skal da ikke være noe problem om kjøttet koker?
Bruker ofte bibringe når jeg koker lapskaus og kjøttsuppe og hos meg bobler det i gryta noen timer. For ordens skyld, jeg har kokkeutdanning og lager mye mat selv om jeg jobber som førskolelærer :) |
Sv: Koking av bibringe
Sitat:
Sitat:
Takk for svar, begge to :) Skal snart ha i litt grønnsaker og stæsj, så da blir det vel snart mat - skal rapportere om resultatet i morgen :) |
Sv: Koking av bibringe
Sitat:
Har dessuten en komfyr som slett ikke syns at "trekke"- temperatur er noe kult! Må alltid ha sånn metall- tist under og selv da kan det koke på laveste varme!:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:16. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no